Catarina "Catu" Gunilla Sarén
Shelyes
Tallityöntekijä
Henkilökunta
Lofootit
Matkailualan opiskelija
Lofoottien julkinen yliopisto
ESFJ-A Leijona
Kutsumanimi
Catu
Syntynyt
14.08.1996 ( Svolvær ), 27-vuotias
Hevoshistoria
TK's Vanity (hoitaja 09/2009–07/2011)
Lilyan (oma, tallissa 12/2009–06/2011)
Asuinpaikka
Kabelvåg
Ammatti
Koulutus
Pituus
cm
Ratsastustaso
Kielitaito
Siviilisääty
Foorumin tagit
Kirjoittajat

Kuvat © Jassu L.
Catu on hurmaava persoona, hyvin kliseinen "kaikkien kaveri", jonka kanssa on vaikea olla tulematta toimeen. Äänekkäästi naurava kiharatukkainen brunette on kausittain tuttu näky tallin tiluksilla liikuttamassa hevosia, lapioimassa lantaa tai järjestelemässä harjapakkeja. Catu tuuraa silloin tällöin myös ratsastuksenohjaajana aloittelevien tunneilla.

Catu rakastaa matkustelua ja seikkailuja: hän saattaakin yhtäkkiä kadota kuukausiksi, tulla takaisin, ja kertoa esimerkiksi olleensa reppureissaamassa Vietnamissa. Hänen palatessaan kaikki on kuitenkin aivan kuin hän ei koskaan olisikaan ollut poissa. Catu palasi edelliseltä maailmanmatkaltaan marraskuussa 2019 ja väittää kovasti tulleen jäädäkseen.

♥ Suhdekartta

Elli Østberg

Serkku

Serkku, äidin puolelta

Jassu Lundén

Työnantaja ystävä

Catun työnantaja sekä entinen vuokranantaja, näkee kuitenkin naisen ennemminkin hyvänä ystävänään, kuin auktoriteettihahmona. Kokee voivansa puhua mistä tahansa Jassun kanssa ja tämä onkin Catun vankin tukipilari.

Ronja Berg

Paras ystävä

Ystävyyssuhde juontaa peruskouluajoille asti, tulevat erityisen hyvin juttuun ja kaveruus perustuu jin ja jang -suhteeseen.

Viivi Vågsvær

Ystävä

Viivin ja Catun välillä vallitseva pitkä ystävyyssuhde on vankka ja horjumaton. Kaksikon välit perustuvat huumoriin ja toistensa kiusoitteluun.

Janni Vuorinen

Hyvä ystävä

Erittäin läheinen työkaveri, kokee voivansa jutella tämän kanssa mistä tahansa. Jannin kaaso kesällä 2021.

Sonia Stordahl

Hyvä ystävä

Todella hyvä ystävä, tulee erityisen hyvin toimeen tytön kanssa ja kaksikon jutut osuvat yks yhteen.

Ella-Amalie Johansen Storvik

Vihamies

Entinen hyvä ystävä, kuitenkin kolmiodraama Svenin, Ellan ja Catun välillä on jättänyt paljon kysymysmerkkejä; ei välttele tyttöä, muttei jaksa kiinnittää huomiotakaan. Ei ole juurikaan ystävällisellä tuulella tyttöä kohtaan.

Sven Steinbakk

Vihamies

Naisen ensirakkaus, entinen paras ystävä; kuitenkin 12/2020 tapahtumien (Catu näki Ellan ja Svenin suutelevan uv-bileissä, vaikka Sven oli antanut Catun ymmärtää heillä olevan svetu -säätöä) myötä Catu ja Sven eivät ole puheväleissä - syvästi loukkaantunut sekä suuttunut miehelle

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.