Syyskausi 2020
Syyskausi 2020 oli yksi tallin aktiivisimmista, ellei jopa aktiivisin kausi. Huikeasta tarinamäärästä huolimatta ylläpitäjä joutuu häpeällisesti turvautumaan tämän kausikatsauksen kohdalla throwback-kuviin, sillä piirroksia ei syyskauden aikana syntynyt porukkasivun hahmokuvien lisäksi ensimmäistäkään. Kröhöm, mutta puolustuksekseni täytyy kyllä todeta, että naamakuvia tuli piirrettyä kauden aikana yli KAKSIKYMMENTÄ! Repikää siitä!! :D

Tapahtumia syyskaudella riitti: syyskuussa vierailtiin Suomessa Kalla Cupin syksyn osakilpailussa, lokakuussa vietettiin tallin 12-vuotispäiviä ja Halloween-teemaviikkoa, ja marraskuussa koittivat kauan odotetut NVRK:n ratsastuskoulumestaruudet sekä pikkujoulut. Tallilaiset järjestivät myös tarinointialueella monenlaisia tallin ulkopuolisia tapahtumia Catun tupareista pitsailtoihin Steenillä ja Beatan baby showereihin. Tekemisenpuutetta hahmoilla ei varmasti ollut!

Kauden tunnit pyörivät aktiivisesti ja tunteja pitivät tällä kertaa monet muutkin Jassun lisäksi. Jassu joutuu tosin myöntämään kyvyttömyytensä pysyä vakiotuntirinkien kehyksissä perässä, ja talvikaudelle vakiotuntien ryhmäjakoa pitänee pohtia uudelleen tilanteen järkevöittämiseksi.

Kauden ehdottomaan kohokohtaan kuuluu lokakuussa startannut #tarinatempaus2020, johon on loka- ja marraskuun aikana kirjoitettu järisyttävät 274 tarinaa! Kultamerkkejä on jaettu hirmuisa määrä, eikä tarinoiden laadusta ole tingitty pätkääkään, vaan merkintöjen huimasta määrästä huolimatta tagin alla on pelkkää laadukasta ja panostettua tarinointia ja kutkuttavaa draamailua. Ei voi muuta kuin hämmästellä ja ihastella! Tarinatempaus jatkuu joulukuun loppuun saakka, joten vielä on aikaa hypätä mukaan, jos et tähän mennessä ole ehtinyt!

Kauden aikana talli koki myös paljon muutoksia. #Russedrama-juonikuvio inspiroi kirjoittajia monen uuden abihahmon luomiseen, ja Svolværin lukiolaisten tapahtumia onkin ollut ilo seurata kauden aikana. Yksi suuri muutos nähtiin myös kauden loppupuolella, kun naapuritallimme Brynhild käynnisti pienimuotoisen yksäritoiminnan, ja Brynin porukalle luotiin oma porukkasivu sekä alue foorumille. Odotamme innolla, mitä uudistus tuo talvikauden myötä tullessaan!
Heippulihei rakkaat kävijät ja tervetuloa syksyn kausikatsauksen pariin! Tänä syksynä tarinatempaus niin sanotusti karkasi käsistä, ja foorumin statistiikan mukaan lokakuu 2020 on ollut KOKO TALLIN (tai no, foorumin) HISTORIAN aktiivisin kuukausi! Hullua, hyvä te!! Mun loppuvuosi ja ensi vuosi meneekin sitten kultamerkkiläisille kuvia piirtäessä... 8) Ensi vuonna kultamerkin raja on vähintään 50...

Kiitos kaikille ihan järjettömästä aktiivisuudesta, pakko myöntää, että Shelyn draamakuvioiden seuraaminen käy jo melkein työstä, kun forkkaa täytyy seurata päivittäin pysyäkseen kärryillä. Näin aktiivisen tallin ja tarinayhteisön pyörittäminen on suuri kunnia ja palkinto, että jotain on tehty oikein! KIITOS ja ihanaa joulun odotusta, nähdään talvikaudella!

- Jassu

♥ Syyskuun aktiivisuusdiplomi

Nita
Nita kuuluu ehdottomasti koko kauden aktiivisimpiin kirjoittajiin - tarinoita ja merkintöjä on tullut niin paljon, että hyvin suurella todennäköisyydellä sekosin jo laskuissa alapuolella olevassa statistiikassa! Syyskuussa merkintöjä kertyi joka tapauksessa 13 kappaletta. Nita on kauden aikana (ja varmasti myös tulevaisuudessa) ansioitunut myös piirtäjänä, ja olemme saaneet ihastella piirroksia niin Dantesta, Nitasta, kuin jopa tallin muista hahmoistakin. Vaikka Nitan kirjoittaja tupsahti Shelyesiin uutena kasvona alkusyksystä, on hän jo ehdottomasti korvaamaton osa porukkaa -- toivottavasti saamme nauttia aktiivisesta osallistumisesta jatkossakin! Onnea diplomista!

Syyskauden...
...tarinat ja muut tuotokset: 59 kpl
...käydyt ratsastustunnit: 8 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 3 kpl

♥ Lokakuun aktiivisuusdiplomi

Aurora
Lokakuun diplomin valinta oli vaikeaa, sillä Tarinatempaus ei selvästikään ollut shelyläisille mikään hyvän mielen sunnuntaiajelu! Todella moni lähti tempaukseen täyttä häkää matkaan - kuten myös hurjat 26 merkintää lokakuussa kirjoittanut Aurora. Tarinoinnin ja ihanan #aureen-romanssin seuraamisen lisäksi saimme ihastella kymmeniä toinen toistaan kauniimpia maalauksia, joiden aihe vaihteli Ronjasta Catun tuparibileisiin ja kaikkeen siltä väliltä. Eikä aktiivisuus päättynyt tarinatempauksen loppumiseen, sillä tarinaa ja maalausta pukkaa edelleen, eikä loppua näy! Kiitos aktiivisuudesta Auroralle ja onnittelut diplomista!

Syyskauden...
...tarinat ja muut tuotokset: 46 kpl
...käydyt ratsastustunnit: 9 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 3 kpl

♥ Marraskuun aktiivisuusdiplomi

Astlyr
Vaikka marraskuu ei paljoa hävinnyt lokakuulle aktiivisuudessaan ja superaktiivisia kirjoittajia olisi ollut palkittavaksi vaikka millä mitalla, vei Astlyr kiistattomasti voiton hurjalla kahdellakymmenellä merkinnällään marraskuun aikana! NVRK:n lisäarpakisa varmasti motivoi kirjoittelua, mutta sisältö vaihteli russedramasta oman elämän vaikeuksien läpikäyntiin, tavoitteelliseen treenaamiseen ja kisatunnelmointiin. Kauden loppupuolella nähtiin myös traaginen onnettomuus, jonka seurauksena Astlyr joutui poistumaan pelipaikoilta jouduttuaan Bodøhön kuntoutumaan. Seuraamme jännityksellä, miten tapahtumat etenevät talvikaudella! Onnittelut diplomista!

Syyskauden...
...tarinat ja muut tuotokset: 25 kpl
...käydyt ratsastustunnit: 12 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 2 kpl

♥ Kauden erikoismerkit

Kauden salapoliisit: Madde, Catu ja Mathilde!
Vapise Sherlock, kyllä Shelyssäkin osataan! Näiden hahmojen kirjoittajat ratkaisivat tällä kaudella tallia kyylänneen stalkkerin henkilöllisyyden jo ennen, kuin se tuli muulla tapaa ilmi. Huikeaa selvitystyötä, tarinoiden tarkkaa lukemista ja johtolankojen seuraamista, hyvä te!

Kauden lisäarpahaukka: Astlyr!
Ai miten niin meillä on kilpailuhenkistä porukkaa? NVRK:n ratsastuskoulumestaruuksien lisäarpakuninkuudesta käytiin verinen taistelu ja tarinoita kirjoitettiin #NVRK2020-tagin alle kymmenittäin, mutta tiukan kilvan voitti kuitenkin Asta!

Kauden ylösnousemus: Janni!
Joonan-hahmon kirjoittajan jo jonkin aikaa tekohengittämä Janni palasi kuvioihin, kun Jannin kirjoittajan reilun parin vuoden tauko päättyi. Ymmärrettävää, sillä eihän Shelydraamaa voi vastustaa ;) Tervetuloa takaisin Shelyyn Jannin kirjoittaja -- älä karkaa enää toiste!

Kauden tarinanikkari: Nita!
Tarinatempauksen kultamerkkiin vaadittavat 12 merkintää eivät olleet aivan liekeissä olevalle Nitalle temppu eikä mikään, sillä kultamerkki irtosi huimassa yhdessätoista päivässä, mikä oli nopein suoritus tällä kaudella! Eikä yhdessäkään merkinnässä menty sieltä, missä aita on matalin. Huikeaa!

Kauden kohauttaja: Sonia!
Shelyesissä nähtiin ennenkuulumaton juonikuvio, jonka etenemistä kaikki tallilaiset seurasivat jännityksellä. Kokonaan Sonian ideoima ja toteuttama, traagisiakin käänteitä sisältänyt #vainoaja oli kertakaikkisen kutkuttavaa luettavaa ja sai tallin salapoliisien aivot kihisemään!

Kauden multitaskaaja: Sølvi!
Kauden multitaskaaja on ehdottomasti Beatan, Astlyrin ja Sølvin kirjoittaja, joskin merkin voin jakaa näistä vain yhdelle. Tarinatempauksessa hän kirjoitti Beatalle ja Astalle kultamerkit, ja Sølvinkin oma siintää jo aivan näköpiirissä. Mieletöntä omistautumista ja aktiivisuutta! ♥

Kauden itsensäsabotoija: Emilie!
Yleensä virtuaalimaailmassa tavoitellaan hahmojensa kilpailumenestystä, mutta ei tällä kertaa: NVRK:n tarinavyyhdissä nähtiin hieman epätyypillinen peliliike, kun Emilien kirjoittaja tarinoi hahmonsa kuolemansairaaksi juuri ennen kilpailuja. Kisamenestystä ei tullut, mutta mehevää draamaa sitäkin enemmän - kiitos Emilien!

♥ Kauden tapahtumat

» Kisamatka Kalla Cupiin
» Halloweentapahtumat 2020
» NVRK 2020
» Pikkujoulut 28.11.2020

♥ Kauden tunnit

Ylläpitäjän laiskuuden vuoksi kauden tunteja ei enää tästä lähtien listata. Sorry not sorry.

♥ Uusia asukkaita

» Bumi (yksäri) 10/2020
» Sam 11/2020

♥ Lähtivät tallista

» Pål (yksäri) 10/2020

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.