♥ Velkommen til Shelyes! || Tervetuloa Shelyesiin!

Shelyes on vuonna 2008 perustettu pieni talli kuvankauniissa maisemissa virtuaalisen Norjan Lofooteilla, lähellä Svolværin pikkukaupunkia. Shelyesissä panostetaan tiiviiseen ja lämminhenkiseen ilmapiiriin ja pienimuotoiseen norjanvuonohevosen kasvatukseen. Vuoden 2020 remontin jälkeen talli kattaa karsinapaikat 25 hevoselle ja osa niistä on varattu yksityishevosille. Toimintaa pyritään järjestämään aika ajoin, mutta pääasiassa talli elää tarinoin ja kuvin foorumia apuna käyttäen.

Hoitotoiminta Shelyesissä on kaikille osapuolille rentoa ja mukavaa; suurta väenpaljoutta tallille ei haalita, vaan tavoitteena on, että kaikki tuntevat toisensa ja hevosten kanssa touhuilu on rauhallista ja huoletonta. Pohjois-Norjan kauniissa maisemissa kelpaa köpötellä sen oman rakkaan pullaponinsa tai hoitohevosensa kanssa rentoon tahtiin, eikä aktiivisuudesta tarvitse stressata. Tervetuloa, Velkommen!

Jassu L.
   VRL-08942, shelyesyllapito[at]gmail.com
SVOLVÆR værvarsel

♥ Uusimmat päivitykset

25.3.2021: Spin-off-maailmojen oma sivusto on nyt julkaistu! Voit tutustua tarinointiympäristöihimme tarkemmin sieltä. Linkki löytyy navigaatiopalkista.

20.3.2021: Hilla varsoi tomeran orivarsan, joka sai isänsä PP's Vigridin nimeä mukaillen nimekseen SHS Vixen. Varsa on myyty Pihlaveden hevostilalle ja lähtee uudelle omistajalleen Suomeen heti vieroituksen jälkeen.

3.3.2021: Maaliskuussa kisaillaan! LFR:n seurakilpailujen kutsut löytyvät nyt tallin ilmoitustaululta.

1.3.2021: Talven 20-21 kausikatsaus on nyt julkaistu. Kiitos kaikille kauden aikana toimintaan osallistuneille!

17.2.2021: Hyvää jo alkanutta kevättä kaikille kävijöille! Päivityslootaan kirjoittelu on nähtävästi jo unohtunut, mutta talli on pöhissyt foorumilla elämäänsä hyvää tahtia eteenpäin. Ardi vietiin joulun alla naapuritalli Brynhildiin ylläpitoon, ja Sonian uusi hevonen Cormac muutti talliin.

1.12.2020: Joulukuun hoitajahaut avattu, porukassamme on tilaa monille uusille kasvoille!

30.11.2020: Syksyn kausikatsaus on nyt julkaistu. Onnittelut diplomin ja/tai merkin saaneille ja kiitos kaikille tallin toimintaan osallistuneille!

20.11.2020: Uudistimme porukkasivuamme ja foorumiamme, yhteistyömme Brynhildin kanssa tiivistyy.

9.11.2020: Shelyesin uusi pikkuinen opetusponi Sam saapui talliin. Shettis aloittaa tuntityöt loppuviikosta.

16.10.2020: Talli sai uuden karvaisen asukkaan, kun Lenni-sheltti haettiin tänään uuteen kotiinsa.

12.10.2020: Tyhjillään ollut tallipaikka sai nopeasti täytettä, kun Bumi omistajineen muutti talliin.

8.10.2020: Pål lähti tallista omistajansa Mian äkillisen muuton vuoksi.

6.10.2020: Talli sai tänään uuden työntekijän, kun Liam Malmin aloitti yhdyskuntapalvelunsa suorittamisen Shelyesissä. Häntä voi nähdä tallilla pari kertaa viikossa muita työntekijöitä auttamassa ja hanttihommia tekemässä.

25.9.2020: Hei, kävijä! Käythän vastaamassa tilannekatsaukseen foorumilla!

6.9.2020: Karlan kesätyöjakso tuli päätökseen ja hän palasi Suomeen, toivotamme hänelle onnea ja menestystä uusiin haasteisiin!

1.9.2020: Sven palasi tallityöntekijäksi Shelyesiin.

31.8.2020: Kesän 2020 kausikatsaus on nyt julkaistu, onnittelut diplomin saaneille!

23.8.2020: Yksityishaku on päätetty, lämpimästi tervetuloa uusille yksärinomistajille! Uudet asukkaat päivitetään sivuille pikimmiten.

17.8.2020: Ella-Amalien uusi poni Figaro muutti talliin.

9.8.2020: Ella-Amalien Blondi-tamma lähti tallista. Tallipaikkahaku avattu.

8.8.2020: Vinka lähti tänään uuteen kotiinsa Sloveniaan. Mona jää sittenkin aloittamaan ratsu-uraansa Shelyesiin.

4.8.2020: Tallin pitkäaikainen hoitaja Hilla siirtyi tänään osa-aikaiseksi tallityöntekijäksi Shelyesiin.

Hei, vierailija! Selaat näköjään sivustoamme kapealla näytöllä. Jos et pidä mobiiliversiosta, voit klikata . Voit palata mobiiliversioon myöhemmin käyttämällä sivun alalaidassa olevaa linkkiä.

Oletko uusi Shelyesissä? » Katsasta ohjesivu!

Shelyes on virtuaalitalli, eli puhtaasti mielikuvituksen tuotetta ja olemassa vain internetissä. Mikään sivustolla oleva ei liity millään tavalla oikeaan elämään. Lisätietoa asiasta täällä.
Shelyes is a sim-game stable, so it is a product of imagination and exists only on the Internet. Nothing on this site has anything to do with the real life. Read more about sim-game hobbies here.
Unfortunately our site is available only in Finnish, but if there is anything you would like to know about us, contact us via email: shelyesyllapito @ gmail.com. Please note that all rights are reserved for all the material (drawings etc.), so you are not allowed to copy, use or share anything on our site!

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2021. Tekijänoikeus.