Syyskausi 2021
Syyskausi 2021 ei myöskään nostanut tallin aktiivisuuskäyrää plussan puolelle, vaan sama hiljainen kaava jatkui läpi syksyn. Alkukaudesta ylläpitäjän aktiivisuus oli erityisen vähäistä salaisen taustaprojektin vuoksi, mutta elokuussa avatuista hoitajahauista talliin saatiin kuitenkin peräti 10 uutta hoitajaa, osa vanhoja tuttuja hahmoja, mutta myös monia aivan uusia! Uusien hoitajien aktiivisuus oli tällä kaudella tallin kantava voima, sillä suuri osa vanhoista kirjoittajista vietteli ylläpitäjän tavoin lievää hiljaiseloa. Muuna aktiivisuutena mainittakoon kisamatkat Kalla Cupin neljänteen osakilpailuun (Scorpio & Sagittarius), jolle muutama tallilainen osallistui.

Lokakuussa salamyhkäinen uudistus tuotiin viimein julki, kun hahmo- ja kirjoittajatietokanta julkaistiin kävijöille. Uusi järjestelmä lisäsi kirjoittajien vastuuta ja personointimahdollisuuksia asteen verran, kun ylläpitäjän sijaan jokainen pystyy jatkossa kirjoittamaan hahmojensa porukkasivulle tulevat tiedot aivan itse! Shelyesille tunnusomaista kirjoittajalähtöisyyttä haluttiin myös korostaa, ja jokainen pystyy jatkossa muokkaamaan ja hallinnoimaan myös omia kirjoittajatietojaan. Jos et ole vielä testannut uutta järjestelmää, kirjaudu sisään! Tunnukset saa Jassulta pyydettäessä, jos sellaisia ei vielä ole ja porukkaan liittyminen kiinnostaa.

Syyskaudella ei tapahtunut erityisen paljoa hevosmuutoksia. Feitlin varsa Blanni lähti naapuritallille Brynhildiin kasvamaan, ja yksityishevosena Shelyesissä ollut Lola-tamma siirtyi niin ikään Brynhildiin. Dimonan varsa Mona vaihtoi omistajaa, kun Beata ja Petter päättivät ostaa siitä tyttärelleen Naomille tulevan harrastekaverin, ja samalla Mona muutti takaisin Shelyesiin tuttuun pihattolaislaumaan. Loppusyksystä järjestetty yksärihaku toi talliin uuden yksityisenomistajan, Jakobin Alegranza-orinsa kera, odotamme innolla, kuinka heidän taipaleensa tallissa lähtee sujumaan!
Hei taas, tallilaiset, sekä muutkin katsausta lueskelemaan eksyneet kulkijat! Vaikka syyskausi olikin jälleen todella hiljainen toiminnan ja tarinoinnin puolesta (muutamaa reipasta poikkeusta lukuun ottamatta), nähtiin tallissa paljon pitkään suunniteltuja uudistuksia, jotka helpottavat jälleen elämää ja ovat pois tulevien kausien työtaakasta. Syyskausi tuntui ainakin omasta mielestäni kestävän ehkä viikon verran; en voi käsittää, miten nopeasti aika kuluu ja päivät hupenevat silmien edessä.

Allekirjoittaneen tavoin moni kuulosti kauden aikana tuskailevan koulukiireiden kanssa; jospa kevätlukukausi toisi helpotusta ajanpuutteeseen ja virtuaalikärpänen puraisisi kävijöitä uudelleen! Muistakaahan rentoutua ja levätä, pian päivät jo pitenevät ja uudenvuodenkemut lähestyvät :D Nähdään taas talvikaudella! - Jassu

♥ Syyskuun aktiivisuusdiplomi

Beata
Siis mitä??? Superhiljainen syyskuu muuttui kertarysäyksellä, kun Beata päätti ahkeroida itsensä diplomipallille kirjoittamalla kolme tarinaa kuun viimeisenä päivänä. Hiljaiseksi vetää, ei voi muuta kuin hattua nostaa, jo tallin toinen hattutemppu! Tämä on samalla kolmas aktiivisuusdiplomi, joten toivomus-EP on jossain vaiheessa tulossa, kunhan tarinatempaus-EP-jono tästä lyhenee. Onnittelut diplomista! ♥

Syyskauden...
...tarinat ja muut tuotokset: 3 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 1 kpl

♥ Lokakuun aktiivisuusdiplomi

Adele
Adele aloitti uransa Shelyesissä vasta lokakuun loppupuolella, mutta onnistui silti ahkeroimaan itsensä kuukauden aktiivisimmaksi kirjoittajaksi! Saimme nähdä ihania piirroksia omatoimitunneilta tallin tuntihevosista, ja Vennikin sai hoitopäiväkirjaansa paljon täytettä uuden, reippaan hoitajan ansiosta. Kerrassaan vaikuttava aloitus! Onnittelut diplomista! ♥

Syyskauden...
...tarinat ja muut tuotokset: 6 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 1 kpl

♥ Marraskuun aktiivisuusdiplomi

Hanna-Lovisa
Lokakuussa talliin tupsahtanut Hanna-Lovisa teki niinikään vakuuttavan sisääntulon, ja kirjoitti itsensä Marraskuun ja samalla koko syyskauden aktiivisimmaksi kirjoittajaksi! Nuori nainen hyppäsi reippaasti toimintaan mukaan, ja kerkesi kirjoitella Feitlillekin hoitomerkintöjä peräti kuusi kappaletta. Ihailtavaa aktiivisuutta! Onnittelut diplomista! ♥

Syyskauden...
...tarinat ja muut tuotokset: 10 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 1 kpl

♥ Kauden erikoismerkit

Kauden hattutemppu: Beata!
Viime kaudella esitellyn hattutemppumerkin toiseen lunastamiseen ei mennyt kauaa, nimittäin Beatalla, joka viime hetkillä raapusteli itsensä syyskuun aktiivisimmaksi kirjoittajaksi! Saimme lukea kutkuttavista juonenkäänteistä, kun Beatan ja Petterin tyttären nimi julkaistiin, ja Shelyesin kasvattiponi Mona vaihtoi omistajaa. Huikeaa tehokkuutta!

Kauden heppailija: Milla!
Milla hyppäsi tallin remmiin mukaan vasta tällä kaudella, mutta alku oli sitäkin vauhdikkaampi! Tallielämän makuisia tarinoita oli ilo lueskella, ja ura Stellan hoitajana näytti alkavan erittäin lupaavasti. Odotamme innolla lisää hoitotarinoita, hienoa työtä Milla!

Kauden elvyttäjä: Catu!
Kun tallin ylläpitäjä vietti (taas) hiljaisempaa kautta, Jassun oikea käsi ei jättänyt Shelyesiä taaskaan pulaan! Catu reippaili tallilaisille perinteikkään Halloweenvaelluksen, sekä talvikauden puolella toteutukseen pääsevän Secret Santan sekä pikkujoulut. Kiitos taas kerran Catulle tallin elvyttämisestä!

♥ Kauden tapahtumat

» Halloweenvaellus 6.11.
» Kalla Cup Scorpio 19.–21.11. kisamatka
» Kalla Cup Sagittarius 26.-27.11. kisamatka

♥ Uusia asukkaita

» Mona (yksäri) 9/2021
» Alegranza (yksäri) 11/2021

♥ Lähtivät tallista

» Lola (yksäri) 9/2021
» Blanni 9/2021

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.