♥ Shelyesin piirrosgalleria

Galleria ei ikävä kyllä toimi oikein mobiililaitteella. Gallerian uudelleenkoodaus on to do -listalla.

Joitakin kuvia mahdollisesti puuttuu - niitä lisäillään sitä mukaa kun ne kansioiden syövereistä löydetään.


Tälle sivulle on koottu kaikki löydettävissä olleet hevospiirrokset Shelyesin piirretyn (heinäkuusta 2009 saakka) historian varrelta. Voit rajata kuvaryhmiä klikkaamalla ylemmällä rivillä olevia filtterinappeja, ja kuvien järjestystä voi muuttaa alarivin painikkeilla. Osa kuvista voi kuulua useaan kategoriaan riippuen siitä, mitä hevosia kuvassa esiintyy.

Kuvat ovat automaattisesti aikajärjestyksessä uudesta vanhempaan. Klikkaamalla kuvaa se aukeaa lightboxiin, josta näet kuvan suurikokoisena sekä kuvatekstin ja mahdolliset poikkeavat tekijänoikeusmaininnat. Voit liikkua lightbox-näkymässä esimerkiksi klikkaamalla itse kuvaa tai sivun reunoissa näkyviä nuolia. Pääset pois lightbox-näkymästä klikkaamalla kuvan oikeassa ylänurkassa näkyvää rastia tai painamalla mitä tahansa kohtaa lightboxin mustasta taustasta.

Huomaathan, että kaikki sivulla näkyvät kuvat ovat Virtuaalitalli Shelyesin omaisuutta, ja niiden luvaton kopioiminen ja käyttö on ehdottomasti kiellettyä tekijänoikeuslain nojalla. Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä tämän gallerian suhteen, laitathan asiasta sähköpostia (shelyesyllapito[at]gmail.com).

Näytä:

Järjestele:
Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2019. Tekijänoikeus.