♥ Tekijänoikeudet

Kaikki sivuston materiaali on lähes poikkeuksetta Jassun (shelyesyllapito[at]gmail.com) käsialaa, kuvien, tekstien yms. luvaton kopiointi ja käyttö on tekijänoikeuslain nojalla ehdottomasti kielletty. Poikkeukset on mainittu alempana.

Keskustelen mielelläni sivustoni materiaalin käytöstä esimerkiksi virtuaalihevosia käsittelevien verkko- tai lehtijulkaisujen osalta. Jos haluaisit käyttää sivustoni materiaalia aihepiiriin liittyvässä julkaisussa tai muusta perustellusta syystä, ota yhteyttä sähköpostitse shelyesyllapito at gmail.com.

Virtuaalisen ratsastajainliiton (VRL) sometiimillä on erikseen annettu lupa käyttää materiaaliani omassa somessaan ja muissa julkaisuissaan. Löydät VRL:n esimerkiksi Instagramista käyttäjätunnuksella @virtuaalihevoset.

♥ Poikkeukset

Ulkoasun ja foorumin ruututausta - The Inspiration Gallery, ei-kaupallinen käyttö sallittu.
Ulkoasun puutausta - Graphicsfuel.com, "The freebie resources provided on GraphicsFuel.com are free for use in both personal and commercial projects including single or multiple projects such as app or themes."
Etusivun ilmoitustaulun puutausta - Upphotos.net, ei-kaupallinen käyttö sallittu.
Instagram-logo - By Instagram (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

♥ Yksityishevoset

Tuodessaan yksityishevosen Shelyesiin, omistaja antaa tallille täydet valtuudet käyttää yksityishevosen kuvia esimerkiksi hevossivun listauksessa. Yksityishevosten sivuilla esiintyy joskus niiden omistajien tai ulkopuolisten henkilöiden piirtämiä kuvia. Tekijän voi mahdollisesti nähdä pitämällä hiirtä kuvan päällä.

Hevossivulla esiintyvien yksityishevosten kuvien tekijänoikeudet on esitetty kyseisen hevosen sivulla heti luonnekuvauksen alapuolella. Yksityishevosten kuvien tekijänoikeuksia ei ole siinä tapauksessa esitetty, jos piirtäjä on Jassu L.

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.