Kesäkausi 2021
Kesäkausi 2021 seurasi samaa käyrää kuin pari edeltävää kautta, ja yleisesti ottaen tallissa oli kohtuullisen hiljaista. Tarinoita ja piirroksia tuli vähäisesti ja iso osa porukasta keskittyi kesälomailuun. Menoa vaikeutti myös paikalleen jäävät juonikuviot, minkä vuoksi huhtikuun tapahtumia pyöriteltiin vielä melkein elokuussakin, ja eteenpäin siirtyminen oli haastavaa.

Hevoskatraassa ei tapahtunut kesäkaudella juurikaan muutoksia. Uusi tuntihevonen Fella saapui talliin keväällä myydyn Arnen tilalle, ja Venni astutettiin seuraavaa kevättä varten. Suurempia muutoksia ei myöskään lähikuukausille ole tiedossa.

Vaikka tarinarintamalla oli hiljaista, Sommersolverv 2021 oli sanalla sanoen spektaakkeli! Kilpailuissa nähtiin vieraita yli kahdestakymmenestä eri maasta ja startteja saatiin yhteensä lähes 600 kappaletta. Kisan tietokantatoteutus oli pidetty, ja Discordissa järjestetty kisalive keräsi runsaasti katsojia ja positiivista palautetta, joten vastaavanlaista on siis luvassa jatkossakin. Mitä kisamenestykseen tulee, niin norjalaisetkin saivat napattua jokusen ruusukkeen kilpailuissa, mutta sehän ei tietystikään ole pääasia.

Myös muita ihania tapahtumia sisältyi kesäkauteen, kuten esimerkiksi maailman ensimmäiset Shelyes-häät, #Vuoriset2021, kun Janni ja Joona sanoivat viimein toisilleen "tahdon"! Häihin osallistui paljon väkeä tallilta ja Brynhildin tarjoamat ainutlaatuiset juhlapuitteet sekä vuonohevosvaljakko olivat kuin suoraan satukirjasta.
Terve taas ja tervetuloa kesän kausikatsauksen pariin! Yritys oli kova saada kausikatsaus ajoissa julkaistua, mutta valitettavasti tälläkin kertaa jatkettiin myöhästymislinjaa. Kesä oli tällä kertaa selkeästi viime vuotta hiljaisempi, ja Sommersolverv vei suuren osan ylläpidon resursseja ja sitä myöten rokotti myös tarinointi- ja piirtomotivaatiota. Toivottavasti syksyn tullen aktiivisuus hiukan kasvaa, mutta jos ei, niin ei sekään katastrofaalista olisi: tällainen hidas ja tasainen tahti on sekin aivan riittävä meille.

Syksylle on kuitenkin tulossa jälleen äksöniä: NVRK:n kilpailut on suunnitelmissa järjestää jälleen, mikäli tallilaiset eivät pystytä hirmuista mielenosoitusta asiaa vastaan (viime kisojen perusteella ei varmasti olisi kovin kaukaa haettua 😂), ja jotain muutakin jännittävää on tässä työn alla, ei siitä sen enempää. Pidemmittä puheitta ihanaa alkavaa syksyä, virtuaaliheppailemisiin! <3 - Jassu

♥ Kesäkuun aktiivisuusdiplomi

Liam
Liamin ristiriitaista elämäntarinaa on ollut mielenkiintoista seurata koko hahmon Shelyes-uran ajan, mutta erityisen mielenkiintoisia käänteitä nähtiin kesäkuussa, kun Liam valotti tarinoissa menneisyyttään. Onneksi kaikki kääntyi parhain päin, ja Liam todettiin syyttömäksi #pahoinpitelycase'ssa. Onnittelut diplomista! ♥

Kesäkauden...
...tarinat ja muut tuotokset: 5 kpl
...käydyt ratsastustunnit: 0 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 0 kpl

♥ Heinäkuun aktiivisuusdiplomi

Mathilde
Mathilden kirjoittajan eläytymistä nuoreen hahmoonsa ei voi muuta kuin ihastella! Erityisen mielenkiintoista seurattavaa meille tarjoiltiin heinäkuussa, kun Mathilde teki hattutempun ja tykitti oman pienen minitarinasarjansa Foorumille – kolme tarinaa päivässä on melkoinen suoritus! Onnittelut diplomista! ♥

Kesäkauden...
...tarinat ja muut tuotokset: 5 kpl
...käydyt ratsastustunnit: 0 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 0 kpl

♥ Elokuun aktiivisuusdiplomi

Safira
Safira liittyi talliporukkaan vasta elokuussa ja silloinkin aluksi vain hengailijan ja omatoimituntilaisen roolissa, mutta siitä huolimatta aktiivisuus on ollut hurjaa! Hän tuli vastikään valituksi myös Fellan hoitajaksi, ja odottelemme innolla, mitä hoitajanura tuo Safiralle tullessaan. Onnittelut diplomista, ja mahtavaa, että saimme sinut mukaan poppooseen! ♥

Kesäkauden...
...tarinat ja muut tuotokset: 7 kpl
...käydyt ratsastustunnit: 0 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 0 kpl

♥ Kauden erikoismerkit

Kauden Hannu Hanhi: Matias!
Yhtälö: Vuokraa nuorta piensuokkia. Ilmoittaudu läpällä 176-senttisellä puoliveriruunalla Lofoottien suurimpiin ratsastuskilpailuihin. Voita koululuokka yli 70 % tuloksella vastoin kaikkien odotuksia. Tällaiseen onnenkantamoiseen kykenee vain Matias.

Kauden hattutemppu: Mathilde!
Ennätyksiä on rikottu! Mathilde kirjoitti päivässä kolme tarinaa, ja paino sanalla kirjoitti, eikä pelkästään postannut jemmaan aiemmin kirjoitettuja tekstejä Foorumille. Sisältökin oli kutkuttavaa; ikään kuin Mathilden oma minijännärisarja! Tällaisia lisää, kiitos!

Kauden soluttautuja: Tobias!
Susi lampaiden vaatteissa? Vai tallin ulkopuolelta yhtäkkiä mukaan hypännyt kirjoittaja vanhojen kääpien vaatteissa? Oli miten oli, Tobias on sellainen hahmo, jonka luulisi aina olleen Shelyesissä, samoin kuin kirjoittajansa! Ihanaa, että saimme sinut porukkaan; toivottavasti viihdyt pitkään!

Kauden plot twist: Ella-Amalie!
Kesäkaudella nähtiin kummallinen juonenkäänne, kun Ella, jonka olemassaolo suunnilleen perustuu oikeustieteen opiskelijuuteen, päätti palata Tromssasta Svolværiin ja jättää opiskelunsa vähemmälle. Tätä edelsi myös tärkeän kisahevosen myyminen ja paljon muuta odottamatonta. Could not see this coming!

Kauden onnetar: Sonia!
Yllättävän monen asian kohtalo päätettiin tällä kaudella mystisen kirjan perusteella, ja onnettarena toimi tietysti Sonian kirjoittaja! Harmillisesti puoliakaan villeimmistä ennustuksista ei vielä laitettu toteen, mutta ehkä joskus myöhemmin... Kohtalo näyttää, mitä tuleman tuo ;)

Kauden bugitutka: Anton!
Sommersolvervin hieno monimutkainen ilmoittautumisjärjestelmä tuotti varsinkin ensimmäisille ilmoittautujille päänvaivaa. Antonin (ja Matiaksen, mutta jaetaan merkki nyt toiselle hahmolle) kirjoittaja onneksi otti luodin monen kisaajan puolesta, ja raportoi urhoollisesti monta bugia Jassun tietouteen. Thank you for your service!

♥ Kauden tapahtumat

» Seppele Cup 2.ok 18.-20.6. kisamatka
» Sommersolverv 2021 9.-11.7.
» Jannin ja Joonan häät 7.8.
» Kalla Cup Leo 20.-22.8. kisamatka
» Kalla Cup Virgo 27.-28.8. kisamatka

♥ Uusia asukkaita

» Fella 7/2021

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.