Jasmine "Jassu" Lundén
Shelyes
Tallin omistaja
Henkilökunta
INTJ-A Leijona
Kutsumanimi
Jassu
Syntynyt
19.08.1989 ( Pudasjärvi ), 34-vuotias
Oma hevonen
Brella frá Vatn (kotitalli Shelyes, 08/2009–)
Asuinpaikka
Svolvær
Ammatti
Yrittäjä
Freelancer-ohjelmoija ja graafikko
Koulutus
Filosofian maisteri (tietojenkäsittelytiede)
Ratsastuksenohjaaja
Pituus
170 cm
Ratsastustaso
vaB / re 130 cm
Kielitaito
suomi Äidinkieli
norja Erinomainen, asunut maassa useita vuosia
englanti Erinomainen
venäjä Ymmärtää hyvin, puhuu heikommin
ruotsi Ymmärtää hyvin, puhuu heikommin
Siviilisääty
Sinkku
Foorumin tagit
Kirjoittajat

Kuvat © Jassu L., Jassu L. (värit) + Lynn (line)
Jassu on suomalaissyntyinen 34-vuotias nainen, jolla on pitkä historia ratsastuksen ja hevosten parissa. Norjassa hän on asunut vuodesta 2009, jolloin hän päätti siirtää aiemmin Suomessa sijainneen Shelyesin Lofooteille tehtyään hyvät kaupat tallin nykyisistä tiluksista erään tuttavansa kanssa. Tallin pyörittämisen ohella hän tekee it-alan sekä graafikon töitä toiminimen alla. Jassu on muutamia vuosia sitten kisannut aktiivisesti esteillä 130 cm luokissa sekä koulussa vaB-tasolla, mutta nykyään hän tyytyy kilpailemaan vain satunnaisesti yrittäjän arjen viedessä suurimman osan hänen ajastaan.

Ihmisenä Jassu on helposti lähestyttävä, vaikka hän saattaakin aluksi vaikuttaa hieman omissa ajatuksissaan olevalta tai epäsosiaaliselta hänen hortoillessaan poissaolevana ympäri tallipihaa. Nainen on hyvin kärsivällinen, ja osaa nauraa niin omille kuin toistenkin mokailuille. Jassun paheita ovat kaikki makeat herkut sekä pikaruoka, joten hänen kuulee usein vaikertavan tallilaisille, mitä hän onkaan taas vaihteeksi viikonloppuna sortunut napostelemaan.

♥ Suhdekartta

Catu Sarén

Ystävä alainen

Catu on työskennellyt Shelyesissä teini-iästä saakka, ja Jassusta on on kuoriutunut tälle melkein isosisko ja suuri tukipilari. Catu on Jassun oikea käsi, jolle hän uskaltaa luottaa minkä tahansa työtehtävän, sekä tietysti uskoutua omista henkilökohtaisista asioistaan.

Janni Vuorinen

Ystävä Kollega

Jassu ja Janni ovat tulleet hyvin toimeen heti ensikohtaamisesta lähtien, mikä olikin suuri syy siihen, että hän päätyi aikoinaan palkkaamaan Jannin ratsastuksenopettajaksi Shelyesiin. Työkiireiden ohella ehtii myös juoruilla, ja Jassu luottaa Janniin koko sydämestään.

Viivi Vågsvær

Lapsuudenystävä kollega

Jassun ja Viivin ystävyyssuhde on pitkä ja vakaa, ja he ovat paljon tekemisissä niin talliensa yhteistöiden tiimoilta kuin vapaa-ajallakin.

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.