Kesäkausi 2020
Kesäkausi 2020 oli aktiivisuudeltaan ehdottomasti Shelyesin historian aktiivisimpia kesiä. Kesän alkua vauhditti toukokuisten Ella-Amalien 18-vuotisjuhlien aktiivinen tarinointi, joka jatkui pitkälle kesäkauden loppupuolelle. Kausi sisäsi paljon uutta, kuten tallin ensimmäisen kesätyöntekijän Karlan, joka aloitti työskentelynsä heti kesäkuun 1. päivä. Talliin kehiteltiin myös uusia rooleja, kun Vicky siirtyi tallin ensimmäiseksi hevosen ylläpitäjäksi pitkäaikaiselle hoitohevoselleen Dellalle, ja Beata otti Usva-tammalleen tallin ensimmäisen vuokraajan, Matiaksen. Täysin ennennäkemätön tapahtuma oli myös kaikkien aikojen ensimmäinen, kansainvälinen kisaviikonloppu Sommersolverv 2020, joka järjestettiin yhteistyössä rakkaan naapuritallimme Brynhildin kanssa. Kisatapahtuma veti talliimme runsaasti väkeä eri puolilta virtuaalimaailmaa, ja erityisesti After Ridet synnyttivät mehevää draamaa Foorumin tarinointialueelle.

Hevoskatraassa tapahtui paljon muutoksia kesän aikana. Keväällä syntyneet varsat Vinka ja Feliks lähtivät tallista, ensimmäinen Sloveniaan ja jälkimmäinen Brynhildiin. Haldirin myymisen myötä Vickylle ylläpitoon siirtyneen Dellan tilalle hankittiin iso puoliveriruuna Tegur paikkaamaan syntynyttä tuntihevospulaa. Yksäripuolella muutoksia tapahtui eniten, kun Amira ja Ella-Amalie myivät entiset ratsunsa ja toivat uudet tilalle. Hyvin pian tämän jälkeen päätettiin elokuinen tallipaikkahaku, jossa uusia asukkaita saatiin talliin kolme kappaletta: Nita ja Dante, Aurora ja Ronja sekä Luna ja Lola.

Ratsastustunnit pyörivät melko aktiivisesti läpi koko kesän, vaikka osa kävijöistä viettikin maksujen suhteen pientä hiljaiseloa. Tallin toimintaa kehitettiin myös lisäämällä mahdollisuus osallistua kuvitteellisille vakiotunneille ja suorittaa omatoimimerkkejä. Elokuun lopussa läpi kesän pyörinyt Lauantain yleisvakkari jaettiin kolmeen tasoryhmään lisäämään realistisuutta tallin ratsastustuntitoimintaan. Talli järjesti myös yhteisen kisareissun Seppele Cupin ensimmäiseen osakilpailuun, jossa kuunvaihde kilpailijoiden osalta vierähti.
Hei taas ja tervetuloa kesän kausikatsauksen pariin! Ylläpidolla kesä meni ikävä kyllä työttömänä, mutta virtuaaliharrastuksen näkökulmasta se oli erittäin hyvä: kerkesin uudistaa Shelyesiä urakalla ja koodata esim. porukkasivun, toimintasivun sekä mobiiliulkoasut täysin uusiksi. Nyt syksyn tullen ja koulujen alettua koneellaoloaikaa ei ole ihan niin paljoa kuin kesällä, mutta yritän parhaani järjestää aikaa virtuaaliheppailulle, jotta saadaan Shely pidettyä yhtä ihanan aktiivisena kuin alkuvuonnakin. Kiitos hurjan paljon kaikille toimintaan osallistuneille, on suuri ilo pyörittää näin aktiivista ja inspiroivaa tarinayhteisöä!

Tästä kausikatsauksesta eteenpäin hoitajadiplomin nimi muuttuu aktiivisuusdiplomiksi, jotta se kuvaisi yhtäläisesti yksityisenomistajia, vuokraajia, ylläpitäjiä, työntekijöitä ym. ketkä hoitajien lisäksi voivat diplomin ansaita.

Fun fact: lokakuussa vietetään Shelyn 12-vuotispäiviä, mikä tarkoittaa, että olen ylläpitänyt Shelyesiä puolet elämästäni! :D Toivottavasti nähdään myös syksyn tullen, ihania tarinointihetkiä kaikille!

- Jassu

♥ Kesäkuun aktiivisuusdiplomi

Ella-Amalie
Tallin ykkösdraamailijan titteli kuuluisi kiistämättä Ellalle, jonka vuorovaikutteinen tarinointi ja mehevien juonikuvioiden punominen olivat läpi kesän suuressa roolissa tallin aktiivisuutta ajatellen. Ella-Amalien 18-vuotispippaloista kirjoiteltiin pitkälle keskikesään, minkä jälkeen Sommersolverv loi uudet puitteet draamailun jatkamiselle. Pelkäksi ihmissuhdesupinaksi tarinat eivät silti jääneet, sillä saimme lukea myös kesän kilpailumenestyksestä, Blondin myymisestä ja Figaron saapumisesta. Onnittelut diplomista!

Kesäkauden...
...hoitomerkinnät: 4 kpl
...käydyt ratsastustunnit: 1 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 3 kpl

♥ Heinäkuun aktiivisuusdiplomi

Karla
Kesätyöntekijänä talliin saapunut Karla on ehdottomasti ollut tallin aktiivisimpia kirjoittelijoita koko kauden ajan. Nainen on täytellyt ahkerasti niin tallikirjaa kuin tarinointialuetta, osallistunut Sommersolverv-tapahtumaan työntekijän roolissa, sekä kerennyt osallistua yhdelle irtotunnillekin Lauantain yleisvakkarissa. Kiitos aktiivisesta työpanoksesta Shelyesin eteen, tulemme kovasti ikävöimään sinua! Toivottavasti törmäämme vielä joskus! Onnittelut diplomista ja kaikkea hyvää uusiin haasteisiin, kun kesätyö tulee päätökseen ♥

Kesäkauden...
...tallikirjamerkinnät: 7 kpl
...käydyt ratsastustunnit: 1 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 1 kpl

♥ Elokuun aktiivisuusdiplomi

Joona
Elokuun aktiivisuusdiplomin ansaitsi tänä kesänä 2,5 vuoden hiljaiselon jälkeen comebackin tehnyt Joona. Mies osallistui myös tallin yhteiselle kisareissulle Seppele Cupiin sekä kerkesi buukata itsellensä pidettäväksi ratsastustuntejakin, jotka tosin edellämainitun reissun vuoksi siirtyivät seuraavan, eli syyskauden puolelle. Myös Miriamin kouluvalmennukseen Joona uskaltautui raapustamaan nimensä alle, kenties kuulemme syyskuussa, kuinka valmennus meni. Onnittelut diplomista!

Kesäkauden...
...hoitomerkinnät: 4 kpl
...käydyt ratsastustunnit: 0 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 1 kpl

♥ Kauden erityismerkit

Uusi innovaatio! Jassu jakaa joka kausi huumorilla tehtyjä uusia merkkejä jotain jännittävää tehneille hahmoille. Näitä merkkejä ei tarvitse eikä saa ottaa vakavasti.

Kauden ylösnousemus: Catu!
Pitkään tallissa ollut Catu-hahmo siirtyi pois Jassun monituisten sub-hahmojen listasta, kun Catun alkuperäinen kirjoittaja palasi Shelyesiin elokuussa hurjan kuuden vuoden tauon jälkeen! Tällaiselle kuolleista heräämiselle jessekin nostaisi hattuaan.

Kauden kohauttaja: Beata!
Kauden shokeeraavimmasta juonenkäänteestä vastasi Beata, jonka kutkuttavia tarinoita yllätysraskaudesta saimme lueskella foorumin rajoitetulla tarinointialueella. Kukkahattutädit kauhistelisivat, mutta me olemme draamasta vain mielissään!

Kauden talliromanssi: Joona ja Janni!
Kukapa ei pitäisi rakkaushömpästä! ♥ Kauden söpöimmän uutisen heittivät ilmoille Joona ja Janni, joiden seurustelusuhde tuli ilmi kesän tarinoissa. Toivottavasti saamme kuulla suhteen etenemisestä tarinoissa lisää!

♥ Kauden tapahtumat

» Sommersolverv 2020
» Kisareissu Seppele Cupiin (1.OK)

♥ Kauden tunnit

» 6.6.2020 Lauantain yleisvakkari (Jassu)
» 13.6.2020 Koulukisoihin valmentava tehotreeni (Jassu)
» 14.6.2020 Estekisoihin valmentava tehotreeni (Jassu)
» 19.6.2020 Lauantain yleisvakkari (Jassu)
» 4.7.2020 Lauantain yleisvakkari (Jassu)
» 18.7.2020 Lauantain yleisvakkari (Jassu)
» 21.7.2020 Tutustumistason maastoestetunti (Jassu)
» 23.7.2020 Kokeneiden maastoestetunti (Jassu)
» 1.8.2020 Lauantain yleisvakkari (Jassu)
» 15.8.2020 Lauantain yleisvakkari (Jassu)

♥ Uusia asukkaita

» Tegur 6/2020
» Sidney (yksäri) 7/2020
» Figaro (yksäri) 8/2020
» Dante (yksäri) 8/2020
» Ronja (yksäri) 8/2020
» Lola (yksäri) 8/2020

♥ Lähtivät tallista

» Haldir (yksäri) 6/2020
» Kimi (yksäri) 7/2020
» Feliks (yksäri) 8/2020
» Vinka 8/2020
» Blondi (yksäri) 8/2020

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.