Figaro K
KutsumanimiFigaro KasvattajaStoeterij van Beck
SukupuoliRuuna OmistajaElla-Amalie Johansen Storvik (VRL-10595)
Syntynyt/Ikä16.01.2020 / 14-vuotias, ikääntyy SHS:n mukaan Meriitit-
RekisterinumeroEi rekisterissä Painotuskoulupainotus
Rotusaksalainen ratsuponi (62,5 %) KoulutustasovaA / re ?cm
Väri/merkitrautias, ls, vej+otj psk, oej+vtj ksk Säkäkorkeus145 cm
Klikkaa tästä päästäksesi hevosen omille sivuille

Jos Figaro olisi ihminen, se asuisi yksin isossa, hienossa ja minimalistisesti sisustetussa kattohuoneistossa, mielellään järven rannalla. Se käyttäisi sisäkenkiä eikä sen vaatekaapissa olisi kuin kauluspaitoja ja tummia pukuja. Se harrastaisi viininmaistelua sekä pelaisi shakkia, ja ajaisi joka kuukausi uudella autolla. Omaisuutensa se tienaisi osakekaupoilla.

Ponina Figaro ei maistele viinejä, mutta on se silti Snobi. Isolla S:llä. Ehkä se itse haluaisi sitä kuvailtavan ennemmin sanoilla omanarvontuntoinen herrasmies, mutta kun se osoittaa mieltänsä kumisuan pyörittämisestä väärään suuntaan, on snobi kyllä joka kerta ensimmäinen mieleen tuleva sana. Se karsii epäkurantit yksilöt heinänkorsiensa joukosta eikä suostu juomaan vettäkään liian likaisesta kupista.

Ratsuna Figaro on herkkä, mutta äärimmäisen taitava ja palkitseva. Se on selväpäinen eikä hötkyile turhia, mutta jännittyy kovin helposti kankeaksi ja tahmeaksi. Figaro vaatii keveyttä, mutta napakkuutta ja täsmällisiä apuja, tai on turha kuvitellakaan, että se edes liikkuisi kunnolla eteen. Säikky se ei ole, joten maastoonkin poni lähtee kaverin kanssa mielellään. Esteitä se ei silti hyppää kuin pakon edessä, eikä sellaista pakkoa ole vielä tähän päivään mennessä nähty. Onhan kyseessä kuitenkin ehta kouluratojen tähti, eikä mikään turhanpäiväinen kenguru.
Luonne & hevoslistauksen kuva © omistaja

virtuaalihevonen || a sim-game horse || virtuaalitalli || a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.
Varusteet © Equestrian PRO, ellei kollaasin yhteydessä toisin mainittu