Rosegarden's Scintilla
KutsumanimiSidney, Sindy KasvattajaKristiina Hirvonen VRL-13006
SukupuoliTamma OmistajaAmira Fuglesang (VRL-14497)
Syntynyt/Ikä03.01.2020 / 8-vuotias, ikääntyy satunnaisesti Meriitit-
RekisterinumeroVH20-029-0067 Painotusyleispainotus
Rotusuomalainen ratsuponi (86,5 %) KoulutustasovaB / re 120 cm
Väri/merkitmustanvoikonpäistärikkö tobiano Säkäkorkeus146 cm
Klikkaa tästä päästäksesi hevosen omille sivuille

Sidney on syötävän suloinen suklaanappisilmä, joka olemuksellaan hurmaa kaikki, se tervehtii talliin tulijoita iloisesti yleisten ja tulee omistajaa portille vastaan. Se tulee kaikkien hevosten kanssa toimeen mainiosti. Tamma ei kuitenkaan ole mikään helppo tapaus, sillä Sidney on poni, jolta ei isänsä tapaan kuumaverisyyttä tai reaktiivisuutta puutu, unohtamatta emän herkkyyttä ja näyttäviä askeleita.

Hoitaessa Sidney on oikea leijonasydän. Harjailua ja rapsuttelua se rakastaa yli kaiken ja viihtyykin paijailtavana vaikka kuinka kauan. Silloin se on oikein lupsakka tapaus, vaikka tarkkaileekin toimia korvat hörössä utelias katse silmissään. Mutta kun satula ja suitset astuvat kehiin, alkaa Sidney kiirehtimään turhan paljon, joten silloin kannattaa olla nopea. Varustamisen ajaksi Sidney onkin hyvä sitoa kiinni karsinaan tai laittaa käytävälle kahdelta puolelta, niin vältytään turhalta pyörimiseltä.

Ratsastaessa Sidney on herkkä, reaktiivinen ja reipas. Mikäli ponilla on tarpeeksi napakka ratsastaja selässä, joka osaa pitää homman hanskassa hyvin, saa Sidneyllä esteille hyvät, tiukat tiet ja kouluratsastuksessa väläyttelee kauniita askellajejaan. Sidney on pääosin varsin kuuliainen, vaikka paljon vauhtia, kuumaverisyyttä ja herkkyyttä tammasta löytyykin. Odottelusta Sidney ottaa turhaan kierroksia ja kuumuu, jolloin ponille kannattaa antaa paljon tehtäviä ja kääntää sen huomio muualle.

Kouluratsastuksen ja sileällä työskentelyn Sidney suorittaa varsin hyvin rautaisella työmotivaatiollaan ja näyttävillä liikkeillään, vaikka tarvitseekin kevyen ja pehmeän käden ja hyvän tuen pohkeista. Esteratsastuksessa Sidney on parhaimmillaan, sillä tällöin sen parhaat puolet tulevat esiin. Tammalla saa tarkkoja hyppyjä ja siro rakenne mahdollista varsin ketterät tiet, vaikka välillä varookin turhaan takajalkojaan. Pitkillä radoillakin Sidney suorittaa hyvin nopean laukkansa ja kestävyytensä ansiosta. Tamma on kuitenkin varsin kuumaverinen, mutta pysyy hanskassa pehmeäkätisen ja napakan ratsastajan kanssa, joka ei arkaile komentaa välillä kevätjuhlaliikkeitä esittelevää ponia.
Luonne © omistaja

virtuaalihevonen || a sim-game horse || virtuaalitalli || a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.
Varusteet © Equestrian PRO, ellei kollaasin yhteydessä toisin mainittu