♥ Kauden tapahtumat

» Halloweenvaellus 2017 (Beata)
» Joululeiri Kolilla yhdessä Hallavalaisten kanssa

♥ Kauden tunnit (Xkpl)

» 15.11.: Maasto (Jassu)
» 17.11.: Koulu (Janni)
» 23.11.: Este (Janni)
» 1.12.: Koulu (Janni)
» 4.12.: Koulu (Jassu)
» 1.1.: Este (Jassu)
» 19.1.: Koulu (Jassu)
» 16.2.: Puomi (Jassu)

♥ Uusia asukkaita

» Venni 10/2017
» Perla (yksäri) 10/2017
» Robin (yksäri) 10/2017
» Haldir (yksäri) 10/2017
» Wilda 11/2017
» Della 11/2017
» Lidia 11/2017
» Theo (yksäri) 12/2017
» Blondi (yksäri) 12/2017

♥ Lähtivät tallista

» Loka (lopetettu)
» Elli (yks.) (epäaktiivinen)
» Kiki (myyty eläkkeelle)
» Lucas (myyty eläkkeelle)

Syksy 2017 — Talvi 2018

Heinäkuussa 2017, keskellä Shelyesin parivuotista taukoa piirretyt kuvat olivat alkusoittoa uudelle heräämiselle, joka tapahtui lokakuussa. Vanhat hoitajalistat nollattiin, epäaktiiviset yksityishevoset poistettiin tallista sekä kävijöiden aktiivisuutta kartoitettiin tilannekatsauksen avulla foorumilla. Tallin eläkeläisikäisiä asukkaita myytiin pois ja jouduttiinpa vanha Loka lopettamaankin, mutta uutta verta tuotiin tilalle pikimmiten. Lokakuun 17. päivä Shelyes täytti 9 vuotta. Talliin muutti neljä uutta hevosta, joista kolme oli yksityishevosia. Shelyesiin palkattiin myös uusi ratsastuksenopettaja Janika "Janni" Kortelainen helpottamaan Jassun suurta työtaakkaa. Janni on ollut todella tykätty opettaja niin alkeisten kuin kokeneempienkin tunneilla, ja nainen jatkaa Shelyesin leivissä myös nyt vuonna 2018.

Marraskuussa Shelyesin kävijöille avoin ratsastustuntitoiminta heräteltiin tauon jäljiltä henkiin Nostalgiamaaston merkeissä, ja kokonaisuudessaan marraskuun tuntisaldoksi kertyi kolme kappaletta. Kysyntä oli suurta tallin saatua loka- ja marraskuun aikana paljon uusia hoitajia ja yksityisenomistajia. Marraskuussa talli sai myös kaksi uutta tuntihevosta sekä yhden tulevan tuntihevosen, kun puoliveritamma Della ostettiin talliin ratsukoulutettavaksi Vickyn osaavissa käsissä.

Joulukuu 2017 sisälsi tunnelmallista tarinointia ja innokkaita uusia asukkaita ja tallilaisia: vaikkei joulukalenteria tänä vuonna järjestettykään, ei toiminta silti jäänyt vähäiseksi. Ratsastustuntitoiminta hiljeni hieman joulukuun aikana, mutta Hallavalaisten kanssa yhteistyössä järjestetty joululeiri virkisti hieman tallilaisten arkea. Joulukuun aikana tarinointi nousi suorastaan nextille levelille Ellan ja Svenin suhdekoukeroita seuraillessa: tarinointiin osallistui useampi tallilainen, ja hoitomerkintöjä tulvi ennennäkemättömään tahtiin.

Tuttuun kaavaan tammi- ja helmikuu olivat loppuvuotta hiljaisempia. Allekirjoittanut aloitti tammikuun alussa IRL-elämässä opiskelut, mikä söi (ja syö edelleen) paljon aikaa virtuaaliharrastukselta. Vanha tuttu vakiorinki palasi kuitenkin toimintaan uusin tuntilaisin, ja kauden aikana saatiinkin pari vakiotuntia järjestettyä. Helmikuu kului melkeinpä hiatuksella, mutta kaksi uutta hoitajaakin saatiin ainakin alustavasti pestattua.

Jännittävää nähdä, mitä kevät tuo tullessaan. Suunnitelmissa on ainakin yksi uusi hevonen, ja ehkä parit hyvästitkin joudumme heittämään. Kesävarsahaaveet ovat suuret: täytyy pohtia, saataisiinko vuodelle 2018 edes yksi kasvatti aikaiseksi. Jatkamme toimintaa samaan verkkaiseen tahtiimme.
Kiitos kaikille toiminnassa mukana oleville, niin vanhoille palaajille kuin uusille tulokkaillekin! On hienoa pyörittää tallia, jossa pyörii näin upeaa ja omistautunutta porukkaa. Tänä vuonna juhlitaankin jo pyöreitä, Shelyes täyttää nimittäin lokakuussa 10 vuotta.

Ihanaa jo alkanutta vuotta 2018 sekä mukavaa kevään odotusta!
- Jassu

HOITAJADIPLOMIT SYYSKAUSI 2017 — TALVIKAUSI 17-18 näytä
Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.