Teimlo Blodeufain Siân
KutsumanimiBlondi KasvattajaMiia (VRL-10864)
SukupuoliTamma OmistajaElla-Amalie Johansen Storvik (VRL-10595)
Syntynyt/Ikä03.05.2013 / 8-vuotias, ikääntyy satunnaisesti Meriitit-
RekisterinumeroVH13-024-0185 Painotuskoulupainotus
Rotuwelsh mountain KoulutustasoheA / re ?cm
Väri/merkitperlinonpäistärikkö Säkäkorkeus115 cm
Klikkaa tästä päästäksesi hevosen omille sivuille

Blondi saattaa olla maailman kaunein ja suloisin poni, mutta sen täydellisen silkoinen ulkokuori kätkee kuitenkin taakseen todellisen poninpirulaisen. Se on vilkas, vauhdikas ja neitimäisen herkkä, eikä missään tapauksessa mikään ideaali lastenratsu. Tallissa Blondi käyttäytyy sievästi niin kauan, kun läsnä on kokenut käsittelijä, josta poni pitää. Sellaisetkin harvinaislaatuiset ihmiset saattavat saada tamman vilauttelemaan katalasti hampaitaan, jos sattuvat koskemaan paikkoihin, joista arvoisa neito ei pidä. Satulavyön kiristäminen saa joka kerta aikaiseksi yhtä näyttävän mielipahanilmaisun: Blondi viskelee päätään, pyörittelee silmiään, luimistelee korviaan ja potkii takasillaan mahansa alle.

Ratsastaessa pikku ruutitynnyri on ainakin eteenpäinpyrkivä ja toisinaan myös ylöspäinsuuntautunut. Blondi osaa heittää kaikista kieroimmat pikkuponinpukitukset. Luojan kiitos se osaa myös liikkua palkitsevan kauniisti, kun sitä ratsastetaan oikein ja ponin mieliala ja tähtien asento on kohdillaan. Vähitellen poni on alkanut muovautua miellyttävämpään ja tasaisempaan suuntaan, mutta se vaatii säännöllistä liikuntaa ja läpiratsastusta pysyäkseen nahoissaan ja nöyränä. Blondi on ponteva esteratsu, joka voisi suoriutua kokoonsa nähden suuristakin esteradoista, ellei olisi niin pahuksen omapäinen. Pikkuponi tekee esteradalla mielellään omia ratkaisujaan, jotka johtavat joko kamikaze-loikkiin tai viimehetken kieltäytymisiin.

Vieläkö haluat lähteä kokeilemaan onneasi maastoretkelle Blondin tapaan? Ennen kuin sen teet, kuuntele varoituksen sanaa: pienillä koivilla pääsee painelemaan hyvin lujaa ja tekemään vikkeliä käännöksiä, jos jossakin rasahtaa. Blondin kanssa maastoillessa kannattaa muistaa, ettei maisemien katselu ja ponin selässä matkustelu tule kysymykseenkään. Jos mielii palata tallille yhtä matkaa ponin kanssa, sille tulee tarjota paljon tehtäviä, joihin keskittyä, kuten pohkeenväistöjä ja siirtymisiä.

Tarhassa Blondi on pienestä koostaan huolimatta ehdoton kuningatar. Sen tarhakaveri, newforestinponitamma Bee, alistuu kiltisti pikku primadonnan pompoteltavaksi, ja sekös pitääkin vaalean hirmuhallitsijan tyytyväisenä. Kun Blondi ei esittele tarhassa parasta show-raviaan ja lennokkainta pukkilaukkaansa, se seisoo keskellä aitausta katselemassa ympärilleen viileän ylhäisesti pannen tarkasti merkille kaiken, mitä sen valtakunnassa tapahtuu.
Luonne & hevoslistauksen kuva © Lynn

virtuaalihevonen || a sim-game horse || virtuaalitalli || a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.
Varusteet © Equestrian PRO, ellei kollaasin yhteydessä toisin mainittu