Velvezuelas Thestral
KutsumanimiTheo Kasvattajaei tiedossa
SukupuoliRuuna OmistajaJoona (Melli VRL-14538)
Syntynyt/Ikä13.6.2010 / 9-vuotias, ikääntyy satunnaisesti Meriitit-
RekisterinumeroVH17-031-0603 Painotusyleispainotus
Rotusuomalainen puoliverinen KoulutustasoheA / re 120cm
Väri/merkitmusta, mhrs, lsi, kj ksk Säkäkorkeus177 cm
Klikkaa tästä päästäksesi hevosen omille sivuille

Velvezuelas Thestral, tutummin Theo on varmasti lähes jokaisen pienen heppatytön unelmahevonen sekä ulkonäöltään, että luonteeltaan. Suurella, mustalla ruunalla on herasilmien lisäksi päässään läsi ja jokaisessa jalassa ruunalla on korkeat sukat. Theo on hoidettaessa ja käsiteltessä luonteeltaan todella lempeä ja kiltti, se ei tekisi pahaa kärpäsellekkään. Toki ruunalla on joskus pöllöpäiviä, jolloin se on kuin lentoon lähdössä, mutta pääsääntöisesti Theo on oikein asiallinen kaveri.

Ratsastaessa Theo on aivan toista maata kuin hoitaessa: ruuna on melko herkkis ja kuumuu helposti, joten se ei ole kokemattomille sopiva ratsu. Energiaa ja voimaa suuressa ruunassa on kuin pienessä kylässsä, ja jos sitä ei osaisi valjastaa oikein voisi seurauksena olla oikea täystuho. Theon omistaja, Joona on onneksi saanut palaset loksahtamaan lähes täydellisesti yhteen suuren ruunansa kanssa. Yhdessä he ovat melko lyömätön parivaljakko ja oikea kisakenttien kauhu. Joona ja Theo kilpailevatkin yhdessä este- ja kenttäratsastuksessa.

Koulukiemuroissa Theo on melko taitava sille päälle sattuessaan. Ruunan mielenkiinto sileäntreeniin lopahtaa melko nopeasti, joten sen kanssa täytyy vaihdella tehtävää usein. Koulua voi myöskään hinkata montaa päivää putkeen, ellei halua, että ruuna muistuttaa ratsastaessa elävää dynamiittipötköä. Esteitä Theo rakastaa ja innostuksissaan usein pukittelee. Ruunalla on loistava hyppytekniikka, ja sillä on kapasiteettia vielä korkeampiinkin luokkiin. Maastoesteillä Theo syttyy vielä ihan eri tavalla kuin normaaleilla rataesteillä, ruuna suorastaan lentää esteiden ylitse kuin lintu. Ruuna menee ylitse esteestä kuin esteestä, se ei pelkää mitään.

Luonne © VRL-14538, hevoslistauksen kuva © Anne

virtuaalihevonen || a sim-game horse || virtuaalitalli || a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.
Varusteet © Equestrian PRO, ellei kollaasin yhteydessä toisin mainittu