TARKENNUSTA: Kjell Ege
Ulkoisista seikoista:

- 143("JA PUOL")cm, kevytrakenteinen jässikkä
- tummanruskeat, pyöreät silmät joiden bambimaisuus on vähän hassu yhdistelmä ikiäkäiseen ilmeeseen yhdistettynä
- keskiruskeat, lyhyet, melko suorat ja paksut hiukset
- vaalea iho (on hiljattain alkanut näyttää kukkimisen merkkejä)
- pukeutuu mielestään ihan hirveän coolisti, eli tallilla päällä on vähän turhan iso nahkatakki ja sen alla vaihtelevat määrät lämmikettä (edgyä, sporttista, mustaa ja valkoista ja mustaa ja punaista)
- olemus fiiliksestä riippuen kuin vihaisella sopulilla tai omahyväisellä kissanpennulla


Muuta:

- Viisihenkinen perhe johon kuuluu isä, äitipuoli (ollut kuvioissa jo pitkään), isosiskopuoli ("step-") (17v), pikkusisko (11v) ja pikkuvelipuoli ("half-")(7v). Tulevat toimeen melko keskiluokkaisesti ja asuvat melko söpössä omakotitalossa. Ongelmia on, mutta yleensä ne lakaistaan söpösti maton alle.

- Ratsastuksen lisäksi Kjell harrastaa kovin korviasärkevää rumpujensoittoa, pelaa pleikalla ja näpistelee kaupoista etenkin karkkia ja energiajuomaa (tämän suhteen on vähän himmaillut pikkukylään muuton jälkeen). On mielestään kovakin parkouraaja, mutta toistaiseksi meno näyttää aika surkealta.

- Yläasteen ekalla (aloitti syksyllä 2021), on koulussa vielä vähän sosiaalisesti ulalla kun ei ole löytänyt tietään tarpeeksi napakasti samanlaiseen "koulun kovimmat ääliöt"-porukkaan kuin Bergenistä.

- Pari vuotta sitten isä yritti huijata/maanitella/raahata Kjellin ADHD-tutkimuksiin, varmaan ihan syystä, mutta Kjell järjesti aiheesta niin suuren kohtauksen että se jäi toistaiseksi siihen.

- Oli edellisellä tallillaan n. vuoden "Flosshat"-nimisen risteytysponin apuhoitaja, ei myönnä ikävöivänsä

- Salaa fanittaa tallilla Liamia ja Christiania
Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.