Kjell Willamar Fritjof Ege
Shelyes
Samin hoitaja
Hoitajat ja vuokraajat
kauris jousimies skorpioni
Kutsumanimi
Kjell
Syntynyt
08.01.2009 ( Bergen ), 15-vuotias
Hoitohevonen
Puolenhehtaarin Samvais (kotitalli Shelyes, 02/2022–)
Asuinpaikka
Svolvær
Ammatti
maanvaiva
Koulutus
kahdeksasluokkalainen
Pituus
143 cm
Ratsastustaso
n. helppo C
Kielitaito
norja
englanti
Siviilisääty
"Hyi hel***ti"
Foorumin tagit
Kirjoittajat

Kjell on 13-vuotias ongelmateinin verso. Poika meinasi jo lopettaa hevostelun kokonaan sen käytyä muka liian noloksi harrastukseksi yläasteen juuri aloittavalle wannabe-kovikselle, mutta perheen muutettua Bergenistä "tänne tuppukylään" Kjell löysi sittenkin tiensä Shelyesiin.

Tallilla Kjell osaa olla ihmisiksi, vaikkei maagisesti muutukaan miksikään nuoriherra aurinkoiseksi. Hän vaikuttaa kuoreensavetäytyvältä äkäpussilta, joka on turhan tottunut olemaan se porukan ainainen rötöstelijä, luuseri ja pahanilmanlintu. Itsepäinen, rämäpäinen ja joskus ehkä jopa teräväpäinen (tai sitten vain näsäviisas). Turhautuu helposti vastoinkäymisten edessä, mutta purkaa sen aina ehdottomasti ennemmin itseensä (tai kanssatallilaisille murjottamalla) kuin hevosiin. Kovistelun alla aika ujo. Haluaa kovasti näyttää pystyvänsä vaikka mihin, joten uho on kova silloinkin kun ei ihan tiedä mitä tekee. Isojen hevosten selkään meneminen vielä vähän hirvittää tätä poniratsastajaa, mutta sitähän Kjell ei aio kertoa kenellekään!

Ehkäpä symppis-Samin hoitaminen tuo esiin myös ne Kjellin mukavammat piirteet? Voi toisaalta olla, että pojasta ja ponista muodostuu vielä varsinainen kauhujen jäynäkaksikko -- aika näyttää.

♥ Suhdekartta

isä Eivind Ege

Kjell ottaa paljon yhteen isänsä kanssa, mutta onhan se kuitenkin silti se kaikista tärkein tyyppi pojan elämässä. Miksi sen pitää olla tollanen nipottaja?

äitipuoli Amalia

Kjell on jo vuosia sitten hyväksynyt Amalian osaksi perhettä, isää rennompi ja ihan cool tyyppi.

pikkusisko Alva

11-vuotias ja maailman ärsyttävin kieroilija-kielikello (Kjellin mielestä).

pikkuvelipuoli Ola

7-vuotias, kiltti kuin mikä mutta silti aika tympivä. Lellitty!

isosiskopuoli Iben

17-vuotias maailmannapa, Kjell ei juuri tule toimeen Ibenin kanssa muuten kuin silloin, kun rupeavat yhdessä kränäämään Eivindiä vastaan.

kavereita Bergenistä "Espe" ja "Tommy"

Kjelliä ärsyttää, ettei tästä pikkukylästä ole löytynyt yhtä siistejä kavereita kuin vanhaan kotikaupunkiin jääneet Espe ja Tommy.

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.