Talvikausi 2019–2020
Kausikatsaukset kokivat harmillisesti pitkähkön tauon, mutta täällä ollaan jälleen! Talvikausi 2019–2020 oli hyvinkin aktiivista kirjoitteluaikaa Tarinatempaus 2019 -tapahtuman ansiosta, joka venyi aina tammikuun loppuun saakka. Tempauksessa kirjoiteltiin kymmenittäin tarinoita, ja kultamerkkejäkin suoritettiin siitä useampi. Tempaus oli konseptina uusi, mutta ilmeisen tykätty, joten sellainen nähdään varmasti myös vuonna 2020!

Talvikaudella saatiin talliin myös paluumuuttaja, kun Icarus Sirius-oreineen palasi Shelyesiin parin vuoden tauon jälkeen. Tammikuussa viihdytettiin Kabelvågin ala-asteen oppilaita talutusratsastustapahtumalla, joka ilmeni hyvinkin suosituksi. Tammikuussa järjestettiin myös pitkästä aikaa harjoitusestekilpailut, jotka jäivät osallistujamääriltään melko pieniksi, mutta värittivät silti tallin elämää.
Kevätkausi 2020
Kevätkaudella talliin saatiin pitkästä aikaa omia kasvatteja jopa kolme kappaletta, kun Vennin, Hillan ja Dimonan varsat syntyivät. Myös Flamme-yksäri putkautti oman jälkikasvunsa maailmaan samassa rysäyksessä huhtikuussa. Aika näyttää, ketkä uusista varsoista jäävät talliin, mutta ainakin yksi vuonohevonen olisi tarkoitus jättää Shelyesiin jatkamaan SHS-kasvattien linjaa.

Shelyes lähetti oman edustuksensa myös kansainväliseen kisatapahtumaan Hannaby Hanami Weekiin, ja kisaviikkoa vietettiin Etelä-Ruotsissa viiden henkilön voimin. Samalla viikolla juhlittiin Ella-Amalien 18-vuotissyntymäpäiviä, joista kirjoitellaan edelleen takautuvasti foorumin upouudella Tarinointi-alueella.

Uusia tuntsareita tai yksityishevosia ei talliin saatu, mutta tallin entinen hoitaja Katya palasi Shelyesiin yksityisenomistajan roolissa Jätkä-suokin omistajanvaihdoksen myötä.

Pahoittelut syyskauden puuttuvista kausikatsauksista! Yritän saada kesäkauden kursittua kasaan yksinään, tästä nyt tuli tällainen könttämallinen yhdistelmäkatsaus. Lyhykäisyydessään aktiivisuus on ollut mielestäni huikeaa, ja on ollut ihanaa seurata marraskuussa talliin tulleiden hoitajien aktiivisuutta ja sulautumista osaksi tallin porukkaa. Koronavirustilanne on ainakin tallin ylläpitäjään vaikuttanut virtuaalihevostelun kannalta positiivisesti, sillä aikaa koneella notkumiseen kerrankin on. Yritetään pitää sama tahti myös kesällä ja lähemmäs syksyä: ainakin kesäkuun kisatapahtumaviikonlopusta on tulossa kohtuullisen suuri menestys!

Kiitos kaikille aktiivisille kävijöille ja ihanaa kesän odotusta!

- Jassu

♥ Joulukuun hoitajadiplomi

Bea
Bea kuului Tarinatempauksessa 2019 kultamerkkiin yltäneiden joukkoon, ja kirjoitustahti oli syyskauden lopusta alkaen huikea! Tarinat olivat panostettuja, ja nähtiinpä Wildan hoitopäiväkirjassa jokunen piirroskin. Oli ilo seurata ujon Bean itsevarmuuden kehittymistä ja kotiutumista Shelyesiin. Onnea!

Talvi- ja kevätkauden...
...hoitomerkinnät: 10 kpl
...käydyt ratsastustunnit: 5 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 2 kpl

♥ Maaliskuun hoitajadiplomi

Hilla
Myös Hilla on ehdottomasti aktiivisuudeltaan mainitsemisen arvoinen henkilöhahmo: hän on nimittäin toistaiseksi ainoa, joka on Jassun lisäksi järjestänyt talliin tuntitoimintaa. Vaikkei hoitotarinoita maaliskuussa kertynytkään, on Hilla ollut koko kauden ajan foorumilla tuttu näky. Onnea diplomista!

Talvi- ja kevätkauden...
...hoitomerkinnät: 10 kpl
...pidetyt ratsastustunnit: 2 kpl
...käydyt ratsastustunnit: 3 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 1 kpl

♥ Tammikuun hoitajadiplomi

Chloe-Camille
Myös Camille lunasti itselleen tarinatempauksessa kultamerkin. Etenkin talvikaudella Tranen hoitaja oli hyvin aktiivinen paitsi hoitopuuhissa, myös tapahtumiin ja ratsastustunneille osallistumisessa. Toiminnantäyteisiä hoitotarinoita oli kerrassaan ilo lueskella! Onnea hoitajadiplomista!

Talvi- ja kevätkauden...
...hoitomerkinnät: 12 kpl
...käydyt ratsastustunnit: 1 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 2 kpl

♥ Huhtikuun hoitajadiplomi

Cathy
Lidian hoitaja Cathy valittiin huhtikuun diplomin saajaksi. Hänenkin kohdallaan aktiivisuus on ollut läpi kauden kiitettävällä tasolla niin hoitomerkintöjen kuin tunti- ja tapahtumaosallistumisten suhteen, ja tahti näyttäisi jatkuvan myös kesää kohti mentäessä. Onnittelut diplomista!

Talvi- ja kevätkauden...
...hoitomerkinnät: 14 kpl
...käydyt ratsastustunnit: 5 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 2 kpl

♥ Helmikuun hoitajadiplomi

Freya
Freya on ehdottomasti nykyisin tallin vakiokasvoja: aktiivisuus on ollut tasaisen korkeaa hoitajana aloittamisesta asti, joten diplomi on ehdottomasti ansaittu. Stellan nuori hoitaja on osallistunut ahkerasti myös tallin ratsastustunneille ja tapahtumiin, suuri kiitos siitä! Onnittelut hoitajadiplomista!

Talvi- ja kevätkauden...
...hoitomerkinnät: 13 kpl
...käydyt ratsastustunnit: 5 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 2 kpl

♥ Toukokuun hoitajadiplomi

Mia
Toukokuun hoitajadiplomin saajaksi valikoitui tallin suhteellisen tuore yksityisenomistaja Mia, joka niitti palkintosijoja Etelä-Ruotsissa järjestetyllä Hannaby Hanami Weekillä Pål-ruunansa kanssa. Kisatunnelmointia sisältävät tarinat olivat mielenkiintoista luettavaa. Onnittelut hoitajadiplomista!

Talvi- ja kevätkauden...
...hoitomerkinnät: 2 kpl
...käydyt ratsastustunnit: 1 kpl
...tapahtumaosallistumiset: 0 kpl

♥ Kauden tapahtumat

» Tarinatempaus 2019
» Talutusratsastustapahtuma 10.1.2020
» Villit harjoitusestekilpailut 25.1.2020

♥ Kauden tunnit

» 20.12.2019 Joulumaasto (Jassu)
» 15.2.2020 Kavaletit kuntoon! (Hilla)
» 22.2.2020 Maaston maisemille (Hilla)
» 27.4.2020 Jumppasarjatreeniä (Jassu)
» 23.5.2020 Lauantain yleisvakkari (Jassu)

♥ Uusia asukkaita

» Sirius (yksäri) palasi talliin 1/2020
» Mona syntyi 3/2020
» Ardi syntyi 4/2020
» Vinka syntyi 4/2020
» Feliks (yksäri) syntyi 4/2020

♥ Lähtivät tallista

-

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2020. Tekijänoikeus.