Mathilde Haugen
Shelyes
Samin apuhoitaja
Apuhoitajat
Kutsumanimi
Mathilde
Syntynyt
01.09.2013 ( Osan, Svolvær ), 10-vuotias
Hoitohevonen
Puolenhehtaarin Samvais (kotitalli Shelyes, 11/2020–)
Asuinpaikka
Osan
Ammatti
Koulutus
Svolværin ala-asteen 3. luokka
Pituus
132 cm
Ratsastustaso
HeC
Kielitaito
Siviilisääty
mikä
Foorumin tagit
Kirjoittajat

Kuvat © Jassu L.
Ratsastaa maanantaisin klo 18-19 He C-ryhmässä. Aloittanut ratsastuksen Shelyesissä 7-vuotiaana alkeiskurssilla ja toiminut Sam-shettiksen apuhoitajana marraskuusta 2020.

Kokemattomuutensa vuoksi Mathilde on vielä pikkuisen arka, mutta rakastaa pieniä pörröisiä poneja hyvin paljon ja voisi puhua niistä taukoamatta. Mathilden huone on vuorattu hevosten kuvilla, vapaa-ajallaan hän katsoo ponivideoita puhelimeltaan tuntitolkulla ja kouluvihkot täyttyvät hevospiirroksista. Koulussa ja kavereiden kanssa Mathilde on näes kupliva ja pirtsakka, muttei koskaan ylimielinen tai häiritsevä, vaikka ääni nousisikin hassutellessa. Hän vetäytyy nopeasti tilanteista pois jotka kokee inhottaviksi, eikä sano vastalauseita tukalissakaan paikoissa vaan mieluummin sulkee suunsa ja tihrustaa hiljaisesti itkua.

Perheeseen kuuluu äiti ja isä (nelikymppisiä) ja pikkuveli Mathias (s. 2016). Koko perheen yhteistä aikaa ei juurikaan ole ja monella on perheestä semmoinen kutina, että vanhemmat uskovat kasvattavan lapsiaan täydellisesti koska puitteet on kunnossa. Hieno mersu, iso asunto ja tilillä rahaa enemmän kuin tarvitsisi.

♥ Suhdekartta

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.