Liam Mathias Malmin
Shelyes
Tallityöntekijä
Henkilökunta
ISTP-T kauris leijona vaaka
Kutsumanimi
Liam
Syntynyt
14.01.2001 ( Oslo ), 23-vuotias
Asuinpaikka
Svolværin keskusta
Ammatti
tallityöntekijä, harjoittelija
Koulutus
ei koulutusta
Pituus
175 cm
Ratsastustaso
-
Kielitaito
norja äidinkieli
englanti
Siviilisääty
sinkku
Linkit
Foorumin tagit
Kirjoittajat
Liam. Lähiöiden ja katujen kasvatti. Taustalla yksi vankilatuomio, seitsemän murtoa, neljä törkeää ryöstöä, useita väkivaltatuomioita ja varkauksia. Alkoholisoituneen yksinhuoltajaäidin ainoa lapsi, epävarman ja rikkinäisen lapsuuden tuotos, elämän pimeän puolen nähnyt ja rikottu sielu.

Liam ei ole huono ihminen. Liam on ihminen, joka on tehnyt elämässään monia huonoja valintoja. 19-vuotias nuorukainen on Oslosta Lofooteille muuttanut kriminaalihuollon asiakas. Viimeisin tuomio ei johtanut tällä kertaa vankilaan, vaan Liamille suotiin mahdollisuus yhdyskuntapalveluun ja uuteen alkuun, johon kuului irtaantuminen vanhoista kuvioista ja kaveripiiristä. Se mahdollisuus toi Liamin myös Shelyesiin työntekijän rooliin.

Luonteeltaankaan Liam ei ole paha ihminen. Sirpaleinen menneisyys kuitenkin näkyy nuoren miehen käytöksessä - auktoriteetit ja sopeutuminen “normaaliin” yhteisöön tuottavat joskus vaikeuksia. Liam on toisaalta hiljainen, toisaalta kärkäs, muttei ilkeä tai ylimielinen. Liam on tottunut siihen, ettei itsestä pidä paljastaa liikoja ja että jokaisen ihmisen sisällä asuu tilaisuuden tullen myrkyllinen käärme.

Silti Liamilla on myös periaatteita ja arvoja, joista nuorukainen pitää tiukasti kiinni. Kaulaan tatuoitu “Family First” on yksi tärkeimmistä, vaikkei se tarkoitakaan perhettä sen perinteisessä muodossa. Aina veri ei ole vettä sakeampaa, vaan joskus perhe on ihan jotain muuta kuin sukulaissuhteita.

♥ Suhdekartta

äiti Else Malmin

Liamin päihderiippuvainen äiti, jonka kanssa ei ole tekemisissä.

Annina Løken

säätö

Rakastaa, ei rakasta.

Ronja Berg

Säätö kaveri

Mä en ota susta selvää.

Christian Fjeld

vihamies

Voit mun puolesta suksia helvettiin.

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.