TARKENNUSTA: Vivi Holsen
Kirjoitettua...

...vaaleat, juuresta tummemmat hiukset
...tummansiniset silmät
...ripsenpidennykset

Pinterestiin

"Hän oli oppinut Vivistä paljon uutta. Tyttö harrasti puolitosissaan cheerleadingia, vaikka ei kuulunutkaan Ellinorin cheerposseen ja oli murtanut nenänsä kahdesti, koska oli nostajana ja joku tallannut Vivin naaman päälle epäonnistuneen noston aikana. Hän oli myös murtanut joskus vasemman käden epäonnistuneen stuntin seurauksena, mutta Vivi ei juurikaan tehnyt niitä enää. Oliver oli tyrskähtänyt Vivi kertoessa sen johtuvan liian isosta koosta, koska tyttö oli Oliverin silmissä pieni ja siro kuin mikä. Vivi osasi myös tehdän voltin etu- ja takaperin, mikä oli pojasta aika vaikuttavaa. Blondi oli kuulemma harrastanut aiemmin telinevoimistelua Kabelvågissa."

"Oliverin katse liukui jatkuvasti Vivin vaaleisiin hiuksiin hänen nauraessa oman ryhmänsä kanssa. Vaikka Oliver ei ollut koskaan kuullut kenenkään pitävän Vivistä kovinkaan paljoa, tuntui kuin tyttö olisi jatkuvasti ollut muiden ympäröimänä, joskus Oliverin mielestä lähes palvottavana. Vivi näytti aina kouluun tullessaan huolitellulta päällään erilaisia asukokonaisuuksia eikä koskaan lepsunut tyylistään. Kasvot olivat aina yhtä huolellisesti meikattu kuin niissä somessa olevissa beauty gurujen tutoriaaleissa, joita Isela katsoi välillä iltaisin."

"Vivin toiveikkaat kasvot tuijottivat häntä kymmenen senttiä matalemmalta odottavasti. Hiukset olivat juuresta lähes samansävyiset kuin Oliverin, mutta myöhemmin sekaan sekoittui vaaleamman ruskeita raitoja, latvat jo useamman asteen vaaleampina. Ne näyttivät eläviltä huoneen keinovalossakin. Tummansiniset silmät tuikkivat odottavasti, tuuheiden ripsenpidennyksien varjostamina. Vivin huulet olivat paksut, kiiltävät ja varmaan pehmeät, amorinkaari selkeä ja kaunis."
Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.