Safira Zirani
Shelyes
Fellan hoitaja
Hoitajat ja vuokraajat
Lofootit
Ysiluokkalainen
Svolværin ala- ja yläaste
ENFP-A Vaaka Jousimies Kaksoset
Kutsumanimi
Safira
Syntynyt
08.10.2009 ( Teheran ), 14-vuotias
Hoitohevonen
Rafaeela (kotitalli Shelyes, 08/2021–)
Asuinpaikka
Svolvær
Ammatti
Koulutus
Pituus
160 cm
Ratsastustaso
HeB, 60 cm
Kielitaito
persia Äidinkieli
norja Asunut maassa pienestä lähtien, osaa kieltä todella hyvin
englanti Opettelee kieltä koulussa
Siviilisääty
Foorumin tagit
Kirjoittajat
Safira Zirani on elämäniloinen, rohkea ja toimelias tyttö, joka on lähtöisin Iranista mutta asunut Norjassa jo pikkutytöstä saakka, ensin Oslossa, kunnes loppukesästä 2021 edessä oli muutto Svolværiin. Safira asuu vanhempiensa ja rescue-bordercollie Jaden kanssa omakotitalossa lähellä Shelyesiä.

Safira säteilee ympärilleen positiivista energiaa ja hänen kanssaan on todella helppo tulla toimeen. Hän ei viihdy paljoa yksin, joten hän hengailee todella mielellään niin muiden ihmisten kuin eläintenkin kanssa. Hevosten kanssa Safira taitaa perusasiat, mutta oppimista on tietysti vielä paljon - siihen hänellä kuitenkin riittää intoa, ja hän rakastaakin kaikkea hevosten kanssa puuhailua vaikkei kaikkea täydellisesti osaisikaan. Etenkin maastoilu on lähellä hänen sydäntään, ja hän odottaa suuresti pääsevänsä kokeilemaan joskus maastoesteitä, mutta ennen sitä häntä kiinnostaa päästä näyttämään osaamisensa niin koulu- kuin esteradoilla.

♥ Suhdekartta

Äiti Zahra Zirani

Lämpimät välit, puhuvat paljon kaikesta mutta Safiraa ärsyttää toisinaan liika huolehtivaisuus.

Isä Kamran Zirani

Sama kuin äidin kanssa, eli ovat lämpimissä väleissä mutta liika huolehtivaisuus ärsyttää välillä.

Paras ystävä Elisa Havaja

Ratsastavat samalla tunnilla ja käyvät joskus muutenkin yhdessä tallilla. Ystävystyivät nopeasti, ovathan he saman ikäisiä ja muutenkin persoonaltaan melko samankaltaisia.

Entinen paras ystävä Sofie Eriksen

Olivat parhaita ystäviä Safiran asuessa vielä Oslossa, mutta pian Safiran muuton jälkeen Sofie sai oman hevosen ja uusia ystäviä eikä vanhan ystävyyssuhteen ylläpito enää kiinnostanut, olisihan se ollut aika vaikeaakin pitkän välimatkan vuoksi. Safira on edelleen hieman harmissaan bestiksensä menettämisestä, vaikka onkin saanut Svolværista uusia ystäviä.

Pahan päivän tutut Stina & Bettina Olsen

Kaksossiskot, jotka tekevät kaiken yhdessä ja ovat harva se päivä aiheuttamassa polemiikkia jossain päin Svolværia. Ratsastavat torstaisin nuorten HeB -tunnilla, mutta muuten tyttöjä ei hevosenhoito juurikaan kiinnosta - meikit ja merkkivaatteet sitäkin enemmän. Safira ei oikein pidä kaksikosta koska on niin erilainen kuin he, mutta ei tietenkään sano sitä ääneen vaan hengailee tyttöjen kanssa jos vaan joskus sattuvat tallilla törmäämään (tai Stina ja Bettina tunkevat väkisin seuraan). Onneksi tytöt ovat tallilla vain tuntipäivisin eli torstaisin.

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.