Lydia Ellida Nyman
Tromssa
Opiskelija (lääketiede)
Tromssan yliopisto
ENFP-T Rapu Neitsyt Kauris
Kutsumanimi
Ellida
Syntynyt
05.07.1998 ( Helsinki ), 25-vuotias
Asuinpaikka
Tromssa, sentrum
Ammatti
Opiskelija
Koulutus
Ylioppilas (Gymnasiet Lärkan)
Pituus
165 cm
Ratsastustaso
Puska Ö
Kielitaito
ruotsi Äidinkieli
suomi
englanti Opiskellut koulussa, kirjallinen osaaminen suullista parempi
norja Osaa alkeet, puheen tuottaminen ja ymmärtäminen hankalampaa
Siviilisääty
Sinkku
Foorumin tagit
Kirjoittajat
Lydia Ellida Nyman on se tyttö, joka kikattaa huonommillekin vitseille, ihastuu kaikkeen mikä liikkuu, tekee tyhmiä juttuja silkasta yllytyshulluudesta ja humaltuu parista siideristä. Tyttö, jonka sydän on särkynyt useammin kuin pari kertaa, ja joka mielellään toimii keittiöpsykologina kavereilleen, mutta on toivoton ratkomaan omia ihmissuhdeongelmiaan ilman ulkopuolista apua. Sellainen, joka ajautuu konflikteihin aina puolivahingossa ja on huono kieltäytymään. Hiukan herkkis romantikko, joka katselee maailmaa aina vaaleanpunaisten lasien takaa.

Suomenruotsalaisen, huoltoasemalla työskentelevän yksinhuoltajaäidin nuorempi lapsi ei ole liikunnallinen lahjakkuus eikä osaa kokata mitään kananuudeleita kummempaa, mutta on perinyt ilmeisesti isänsä luku- ja matikkapään. Hän lopetti peruskoulun yli ysin keskiarvolla ja pääsi opiskelemaan ruotsinkieliseen Gymnasiet Lärkaniin, josta valmistui muutamaa vuotta myöhemmin ylioppilaaksi. Piti pari pari välivuotta ennen Tromssassa opiskelua.

Ellidalla on melko klassisen kaunispiirteiset kasvot, merensinivihreät silmät sekä maantienruskeat, raidoilla vaalennetut hiukset, jotka ovat luonnostaan lainehtivat ja ulottuvat puoleen selkään, mutta jotka on yhdeksällä kerralla kymmenestä kietaistu huolettomalle sotkunutturalle päälaelle. Tyttö jaksaa harvoin meikata kunnolla, mutta kulmakarvoistaan se on neuroottisen tarkka. Muuten tyyli onkin aika rento: mustia farkkuja, huppareita, tennareita ja t-paitoja maanläheisissä väreissä löytyy Ellidan vaatekaapista riittämiin. Yksinkertaisia vaatteita somistetaan useilla ranne- ja kaulaketjuilla. Se on 165 senttiä pitkä, sopusuhtainen ja sirorakenteinen tyttö, jota ei ole turhilla muodoilla siunattu.
Ei vielä merkkisuorituksia.

♥ Suhdekartta

Äiti Maja Lind
Veli Emil Nyman
EX-poikaystävä Juuso "Jasu" Nummi
Kämppis Benedikte Bjørnsen

Oona Mäkelä

Paras ystävä
Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.