Helke O'Donohue
Lofootit
Äidinkielen opettaja
Aust-Lofotenin lukio, Svolværin yksikkö
Kutsumanimi
Helke
Syntynyt
07.04.1995 ( Larvik ? ), 29-vuotias
Asuinpaikka
Nyby
Ammatti
Äidinkielen opettaja
Koulutus
Pituus
163 cm
Ratsastustaso
Kielitaito
Siviilisääty
Seurustelee
Foorumin tagit
Kirjoittajat
Helke, tuo islantilaisen äidin ja irlantilaisen isän rakkauslapsi. Helken isä Fionn on irlantilainen ja naisen äiti, Hilgur on islantilainen. Kuitenkin pariskunnan rakkaustarina on saanut alkunsa Norjassa ja oikeastaan vain muutaman kuukauden tapailun jälkeen Hilgur huomasi olevansa raskaana ja huhtikuisena perjantaina maailmaan saapuikin pieni tyttö, joka nimettiin Helkeksi äitinsä pyynnöstä ja sukunimensä tuo peri isältään.

Lapsuutensa ja osan nuoruudestaan Helke vietti Larvikissa, josta tuo kuitenkin muutti Osloon opiskelemaan äidinkielen opettajaksi. Valmistuttuaan tuo ei kuitenkaan halunnut jäädä Osloon, vaan etsiskeli työpaikkoja muualta ja onnekseen saikin paikan äidinkielen opettajana joten kesällä 2020 tuo pakkasi vähän omaisuutensa Oslolaisen vuokra-asuntonsa nurkista ja muutti Lofooteille. Tuolta Helke oli vuokrannut mukavan pienen kaksion Nybystä.

Helke on aloittanut ratsastuksen jo pikkutyttönä ja olipa tuolla hetken vuokrahevonenkin, ennen kuin teini-ikä sekä muutto Osloon opiskelemaan toivat taukoa harrastukseen, jonka pariin tuo on palannut nyt uudella paikkakunnalla. Isoja tavoitteita harrastukselleen Helkellä ei enää ole, mutta eipä tuo näkisi mahdottomana sitäkään että toinen voisi kilpailla joissain pikkukisoissa jos sopiva tilaisuus sellaiselle sattuisi eteen astelemaan.
Kilpailukalenteri
Kilpailukausi 2021
04.04.2021A.M. MässajaBrynhild (LFR seurakisat)VILLITE 70 cm14 / 15
21.03.2021A.M. MässajaBrynhild (LFR seurakisat)VILLITK He Bhyl
Kilpailustatistiikka 2021: Startteja 2 -- sijoja 0 (0,0 %) -- voittoja 0 (0,0 %)
Kilpailustatistiikka hevosittain:
A.M. Mässaja -- startit 2

♥ Suhdekartta

Aurora

Työkaveri
Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.