Leah Annette Bakke Steen
Shelyes
Tuntilainen
Tuntiratsastajat
kaksoset
Kutsumanimi
Leah
Syntynyt
24.5.2011 ( Trondheim ), 12-vuotias
Asuinpaikka
Kabelvåg
Ammatti
Koulutus
alakoululainen
Pituus
145 cm
Ratsastustaso
helppo C, re 40 cm
Kielitaito
norja äidinkieli
englanti ei IKINÄ lausuisi sanaakaan ääneen
Siviilisääty
Foorumin tagit
Kirjoittajat
Leah on hiljainen ja varautunut alakoululainen, joka huomaamattomuudessaan sulautuisi seiniin, ellei kirkkaanoranssi (Leahin syvästi vihaama) tallitakki paljastaisi häntä muille. Vieras ihminen saa tuskin Leahista revittyä irti mitään hiljaista “joo”-vastausta kummempaa ennen kuin tyttö on jo ottanut jalat alleen.

Ujon kuoren takana Leah on yllättävän määrätietoinen, vahvatahtoinen ja itsepäinen. Tehdyistä päätöksistä pidetään kiinni ja jos jokin ei mahdu tytön oikeustajuun, hän antaa sen kyllä kuulua. Jos Leahiin jotenkin onnistuu tutustumaan, hänestä saa uskollisen luottoystävän, joka puolustaa kaveriaan tuli mitä tuli, eikä levitä sitä mehukkaintakaan salaisuutta eteenpäin.

Leah on aina menestynyt koulussa, mutta siitä saa lähinnä kiittää hyvää muistia ahkeruuden sijaan. Koealueet nimittäin selataan läpi viimeisenä iltana ja tunneilla ajatukset harhailevat poneissa, poneissa ja… poneissa. Silti Leah on yllättävän tunnollinen oppilas, ja puoli numeroa odotettua huonompi arvosana saa tytön melkein tolaltaan.
Ei vielä merkkisuorituksia.

♥ Suhdekartta

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.