Sommersolverv 2020
yöttömän yön tapahtumaviikonloppu

Sunnuntai 20.6.2020

Tutustu tapahtumaan tarkemmin Shelyesin foorumilla!

Toinen tapahtumapäivä käynnistyy talutusratsastuksella. Tämän jälkeen ovat vuorossa ERJ-jaoksen alaiset estekisat, joissa näemme varmasti paljon kansainvälisiä ratsukoita. Tämän jälkeen on luvassa after ride -tapahtuma Havørnreiretissä.

Talutusratsastus

Ennalta varattu turistien talutustapahtuma. Suurin osa turisteista on tällä reissulla ratsastustaidottomia, joten tallilaisten talutusapua tarvitaan. Osallistumisesta on tallilaisille luvassa merkki.

Villit esteratsastuskilpailut

Päivän estekilpailut starttaavat villeillä luokilla. Luokkia on ristikkoluokasta 90 cm:iin asti, ja kaksi näistä on tarinaluokkia. Villeihin kilpailuihin myös vierailevat ratsukot ovat lämpimästi tervetulleita. Tallilaiset voivat toimia kilpailuissa myös toimihenkilönä.

Klikkaa tästä päästäksesi villien estekilpailujen kutsuun. Tulokset tulleet!
Tuotosluokkiin osallistuvat voivat lähettää tuotoksensa tänne.

ERJ-esteratsastuskilpailut

Sunnuntain ja koko viikonlopun pääohjelma on ERJ:n alaiset esteratsastuskilpailut. Luokkia on 60-130 cm väliltä. Tallilaiset voivat toimia kilpailussa toimihenkilönä tai kisaajana, sillä kilpailut ovat avoimet kaikille.

Klikkaa tästä päästäksesi ERJ-estekilpailujen kutsuun. Tulokset tulleet!

After ride -tapahtuma

Seurustelu- ja tanssiravintola Havørnreiret järjestää yhteistyössä tapahtumajärjestäjien kanssa Sommersolverv After Ride -tilaisuuden. À la carte -illallinen on varattavissa ennakkoon, muuten tilaisuus on Sommersolverv-tapahtumaan ilmoittautuneille avoin. Anniskelupuoli on ikärajaltaan K18, mutta alaikäiset ovat tervetulleita syömään ja musiikkia kuuntelemaan. Alkuillasta esitetään livemusiikkia, diskopuoli palvelee asiakkaitaan aamuneljään.
Aikataulu

09:00 Talutusratsastusryhmä lähtee liikkeelle
10:00 Estekisat starttaavat
12:30 Tuomareiden tauko ja kentän kunnostus
13:30 Estekisat jatkuvat
19:00 À la carte -illallinen ja livemusiikkia


Sunnuntain oheistoiminta

Paikallinen kalanjalostamo Fiskebruk Olsen & Olsen AS on jälleen palvelemassa nälkäisiä katsojia erilaisilla kalaherkuillaan.

Paikallinen ratsastustarvikeliike Rytterhus Svolvær pitää kojua kilpailupaikalla, joten katsojilla on oiva tilaisuus ostaa paikallisia hevostarvikkeita ja tuotteita erikoishintaan.

Majoitus

Svolværin ja Kabelvågin keskusta-alueilta löytyy kattavat hotelli- ja majatalopalvelut sekä runsaasti yksityisten tarjoamia VirtuaaliBNB-asuntoja. Lähistöllä on myös leirintäalueita suurempaankin tarpeeseen. Voit tutustua alueen interaktiiviseen karttaan tällä sivulla.

Hevosten puitteet

Suurin osa vierailevista hevosista yöpyy Brynhildin vuonohevossiittolan monituisissa karsinoissa. Brynhildistä Shelyesin tallipihaan on ratsain matkaa n. 2 km.

Shelyesin tallipihaan on tuotu tapahtumaa varten n. 15 tilapäiskarsinaa. Myös Shelyesin omat karsinat ovat tapahtuman ajan vierailijoiden varattavissa.

Paikalliset taksiyrittäjät ovat varautuneet huoltojoukkojen kuljettamiseen, ja Brynhildin parkkipaikalla on väliaikainen taksitolppa.