Sommersolverv 2020
yöttömän yön tapahtumaviikonloppu

Lauantai 20.6.2020

Tutustu tapahtumaan tarkemmin Shelyesin foorumilla!

Ensimmäinen tapahtumapäivä starttaa Brynhildin vuonohevossiittolan vuonohevoskatrillilla, ja sen jälkeen päästään kisatunnelmiin villien koulukisojen merkeissä. Myöhään illalla järjestetään ainutlaatuinen midnattssol-maastoretki.

Vuonohevoskatrilli

Noin viidentoista minuutin katrilliesitys näyttää, kuinka norjalaisista pystytukkaponeista on moneen. Rodun monipuolisuutta esitellään kouluratsastuksen ja valjakkoajon saralla. Katrillin päätähti, kahden vuonohevosen valjakko koristeellisine kärryineen, kyyditsee perheen pienimpiä pitkin päivää pienellä kärryajelulla tallin lähimaastossa.

Villit kouluratsastuskilpailut

Kun kenttä on aidattu ja koristeltu, starttaavat villit kouluratsastuskilpailut. Tarjolla on luokkia kaikentasoisille raviohjelmasta vaativaan A:han. Lisäksi löytyy kaksi kür-tuotosluokkaa: aloittelijoille (taso n. heC-heB) ja kokeneille (taso n. heA-vaB).

Klikkaa tästä päästäksesi koulukilpailujen kutsuun. Tulokset tulleet!
Tuotosluokkiin osallistuvat voivat lähettää tuotoksensa tänne.

Mätsärit

Kisojen väliohjelmana heB ja heA -luokkien välissä nähdään leikkimieliset match show -kilpailut. Tallilaisille on mätsäreihin osallistumisesta luvassa merkki.

Midnattssol-maastoretki

Iltakymmeneltä lähdetään metsästämään keskiyön aurinkoa maastoon. Maastoretken vetää Jassu, jos tulijoita on paljon, voidaan jakautua useampaan ryhmään. Myös vierailevat ratsukot ovat lämpimästi tervetulleita, osallistuminen ei velvoita vieraita mihinkään pakollisiin suorituksiin. Retken kesto on noin 2 tuntia.

Klikkaa päästäksesi ilmoittautumistopiciin Shelyesin foorumilla.
Ilmoittautua voi myös Keskustan topicissa.
Aikataulu

09:00 Brynhildin vuonohevoskatrilli
09:30 Koulukisat luokat heD-heB
12:00 Tuomareiden tauko ja kentän kunnostus, mätsärit
13:00 Koulukisat jatkuvat luokat heA-...
22:00 Midnattssol-maastoretki


Lauantain oheistoiminta

Paikallinen kalanjalostamo Fiskebruk Olsen & Olsen AS on kisapaikalla pitämässä kojua ja palvelemassa nälkäisiä katsojia. Tarjolla on mm. perinteisiä norjalaisia smørbrød-leipiä erinäisillä kalavaihtoehdoilla sekä – yllätys, yllätys – kala-aiheista lämmintä ruokaa isompaan nälkään.

Vuonohevoskärryt kuskeineen kyyditsevät kaikkia halukkaita pienellä kärryajelulla pitkin päivää.

Majoitus

Svolværin ja Kabelvågin keskusta-alueilta löytyy kattavat hotelli- ja majatalopalvelut sekä runsaasti yksityisten tarjoamia VirtuaaliBNB-asuntoja. Lähistöllä on myös leirintäalueita suurempaankin tarpeeseen. Voit tutustua alueen interaktiiviseen karttaan tällä sivulla.

Hevosten puitteet

Suurin osa vierailevista hevosista yöpyy Brynhildin vuonohevossiittolan monituisissa karsinoissa. Brynhildistä Shelyesin tallipihaan on ratsain matkaa n. 2 km.

Shelyesin tallipihaan on tuotu tapahtumaa varten n. 15 tilapäiskarsinaa. Myös Shelyesin omat karsinat ovat tapahtuman ajan vierailijoiden varattavissa.

Paikalliset taksiyrittäjät ovat varautuneet huoltojoukkojen kuljettamiseen, ja Brynhildin parkkipaikalla on väliaikainen taksitolppa.