♥ Kauden tapahtumat

» Söpikset 12.9.2014
» Halloweenvaellus 31.10.2014

Vuosi 2014 ei ole Shelyesin toiminnan kannalta ollut kaikkein tuotteliaimmasta päästä. Alkuvuosi meni lähinnä koomaillessa kesäkiireiden takia ja syksyllä ylläpitäjä vetosi YO-kirjoituskiireisiin *apinavirnu*. Mitään kehittävämpää syyskaudella ei tapahtunut, mutta vanhalta foorumilta tutut foorumipelit herätettiin henkiin, ja ne saavuttivat heti suuren suosion. Tallilla oli onneksi muutama aktiivisempi hoitaja, mikä piti huolen siitä, ettei talli päässyt kokonaan kuihtumaan kasaan hoitotoiminnan saralta.

Syyskauden ainoiksi tapahtumiksi jäivät söpöysnäyttelyt ja perinteinen halloweenvaellus, eivätkä osallistujamäärätkään olleet kehumisen arvoisia. Jospa joulukuu ja hoitajalistojen uudistus kera pienen mainostuksen saavat tallin heräämään jälleen transsista ja hoitajat (sekä ylläpitäjän) inspiroitumaan jälleen virtuaalihevostelusta.
Syyskaudella talliin saatiin myös ainakin hetkeksi uutta verta, kun Dimonan ja Lucasin yhteinen varsa putkahti maailmaan. Milwaukeea LF, "Källi", lähti kuitenkin heti vieroituksen jälkeen jatkamaan matkaansa uusiin maisemiin.

Summa summarum, syksy oli jälleen ehkä liiaksikin shelymäisen rauhallinen, eikä kovin suuria muutoksia saatu aikaan. Talvikaudelle on ainakin suunnitelmissa hieman enemmän aktiviteettia - saa nähdä, saadaanko kaikkia tapahtumia järjestettyä, jos sama osallistujapula jatkuu talvenkin yli. Joulukuun alkuun on kuitenkin lukkoonlyöty jo uudet hoitajahaut sekä pikkujoulutapahtuma, joten ihan tyhjältä tulevaisuus ei onneksi näytä.

Hyvää joulunodotusta kaikille kävijöille!
- Jassu

HOITAJADIPLOMIT SYYSKAUSI 2014 näytä
Copyright © Jassu L. 2014.
Tekijänoikeus.