Anders Christian Fjeld
Shelyes
Tallityöntekijä
Henkilökunta
Lofootit
Vartija
Kauppakeskus Amfi
ESTP-A Vesimies
Kutsumanimi
Christian
Syntynyt
10.02.1999 ( Mo i Rana ), 25-vuotias
Asuinpaikka
Prestnes, Kabelvåg
Ammatti
Vartija, Kauppakeskus Amfi, Svolvær
Tallityöntekijä, Shelyes
Koulutus
Ylioppilas (turvallisuusalan kaksoistutkinto),
Aust-Lofotenin lukio + Svolvær fagskole, 2018
Pituus
179 cm
Ratsastustaso
Ei ratsasta
Kielitaito
norja Äidinkieli
englanti Erinomainen
ruotsi Ymmärtää luettuna ja puhuttuna, puhuu itse huonosti
ranska Alkeet, opiskellut hiukan
Siviilisääty
Sinkku
Linkit
Foorumin tagit
Kirjoittajat

Kuvat © Jassu L.
Christian muutti Kabelvågiin kummitätinsä luo suorittamaan turvallisuusalan kaksoistutkintonsa loppuun, kun hänen entinen oppilaitoksensa Narvikissa joutui sisäilmaongelmien takia täysremonttiin. Christianin kummitäti työskentelee kampaajana Svolværissä ja on sitä kautta Jassun vanha tuttu, joten kummitädin ehdotuksesta Christian päätettiin palkata Shelyesiin tallityöntekijäksi tienaamaan opintojensa ohella hieman lisäansiota. Sille tielle nuori mies jäi: koulusta valmistuttuaan ja armeijasta palattuaan hän vuokrasi Kabelvågista oman asunnon, ja työskentelee nyt tallitöiden lisäksi osa-aikaisena vartijana Amfi-kauppakeskuksessa.

Hevoset eivät Christiania voisi edelleenkään vähempää kiinnostaa, ja jo ensitapaamisella nuori mies totesikin "etsivänsä oman alan töitä niin pian kuin on vain mahdollista". Tämän työmoraalissa ei kuitenkaan ole moitittavaa ja hän hoitaa askareita mukisematta, kunhan kyse ei ole ratsastamisesta. Nuori mies on vannonut pyhästi, ettei tule koskaan kiipeämään hevosen selkään.

Luonteeltaan Christian jakaa mielipiteitä vahvasti: häntä joko ihaillaan tai vihataan. Oman arvonsa tunteva mies ei pidä mielipiteitään omana tietonaan, eikä erityisemmin pidä siitä, jos hänen mainettaan tai asemaansa uhataan. Naisia kohtaan hän on todella flirtti ja suorastaan keräilee ihailijoita, vaikkei hänellä olisikaan näitä kohtaan mitään romanttisia aikeita tai ajatuksia. Christian ei kestä toiseksi jäämistä, ja omissa silmissään hän on täydellinen — tai ainakin niin hän haluaa itselleen uskotella. Vapaa-ajallaan Christian pelaa jalkapalloa, muttei ainakaan vielä erityisemmin tule toimeen tallin muiden futarien kanssa.

♥ Suhdekartta

Isä Arne-Ingvar Fjeld
Äiti Marianne Fjeld

Amira

Ex-säätö

Amiran ja Christianin välit ovat olleet viileät sen jälkeen, kun kaksikon suhde kuihtui, ja pian tämän jälkeen Christian rupesi seurustelemaan Katyan kanssa. Christian tietää olevansa Amiralle velkaa anteeksipyynnön hänen käytöksestään, mutta suhtautuu tähän lähinnä välttelevästi.

Hanne Rosten

Ex-säätö

Chrisun ja Hannen välit ovat olleet oudot jo vuosia, eivätkä satunnaiset hairahdukset tai varsinkaan Hannen Norjaan muutto ole auttaneet asiaa. Christian pitää Hannea kaikesta huolimatta upeana ja yrittää vähitellen lämmitellä kaksikon välejä.

Katya Solovjeva

Ex-tyttöystävä

Katyan ja Christianin suhde oli lyhyt ja myrskyisä, eikä vähiten Christianin uskottomuuden vuoksi. Nykyisin he eivät ole edes puheväleissä, eivätkä vahingossakaan halua törmätä toisiinsa.

Sven Steinbakk

Työkaveri tuttava

Christian ja Sven eivät juurikaan ole ikinä tulleet toimeen keskenään, syynä milloin mikäkin. Enää he eivät avoimesti tappele tai ole riidoissa, mutta kumpikin suhtautuu toiseen viileän välinpitämättömästi.

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.