Carlotte Rovelstad
Shelyes
Tuntilainen
Tuntiratsastajat
Lofootit
2. vuosikurssin opiskelija
Aust-Lofotenin lukio, Svolværin yksikkö
ISTJ-A Neitsyt
Kutsumanimi
Carlotte
Syntynyt
21.09.2006 ( Svolvær ), 17-vuotias
Asuinpaikka
Stranda, Svolvær
Ammatti
(???)
Koulutus
Pituus
164 cm
Ratsastustaso
Kielitaito
norja Äidinkieli
englanti
Siviilisääty
Foorumin tagit
Kirjoittajat
Carlotte on hiljainen ja etäinen, usein omissa oloissaan oleva nuori lukiolainen. Carloten ulkoinen olemus on todella siisti, ja vaatteet sekä laukut kielivät korkeaa laatua (ja hintaa). Punaiset, paksut hiukset ovat kadehdittavan upeat mutta samalla todella työläät ylläpitää. Carlotte käyttää paljon aikaa laittautumiseen, ja arvokas olemus onkin yksi naisen suojakilvistä ulkopuolista maailmaa ja ihmisiä vastaan. Nainen käy toisinaan kamppailua oman itsensä ja muiden odotusten välillä, mutta ulospäin Carlotte osaa jättää ilkeät sanat kylmänviileästi omaan arvoonsa (haistattelujen kera).

Carlotte on ollut aina hyvä koulussa, ja hän ottaa opiskelut tosissaan. Carlotte ei ole tunneilla äänessä eikä hän esittele julkisesti hyviä arvosanojaan vaan keskittyy enemmän pitämään yllä kylmää, "ei kiinnosta" -imagoaan. Naisella on kuitenkin uskomattoman laaja tietovarasto, ja hän ratkoo matematiikan yhtälöt ongelmitta, muistaa historian käännekohdat sekä yksityiskohdat yhdeltä lukemalta ja lisäksi hän lukee sekä kirjoittaa sujuvasti norjaa ja englantia.

Carlotte ei ole hyvä luomaan uusia ystävyyssuhteita, ja hänen sosiaaliset taidot ovatkin hieman ruosteessa. Nainen käytti yläasteensa luoden tiivistä ystäväpiiriä online-pelien ja striimien parissa, mutta lukion alkaessa myös vloggaus, peli-livet ja meikkitutoriaalit jäivät taakse. Uusien ihmisten kanssa vie oman aikansa, ennen kuin nainen uskaltaa todella avautua ja olla herkimmillään, mutta kun tämä tapahtuu, saa Carlotesta varmasti luotettavan ystävän, joka pitää aina omiensa puolta.

Carloten ehdoton voimavara on hänen perheensä, jonka kanssa nainen on kokenut nuoruutensa parhaimmat hetket, kuten yhteiset ulkomaanmatkat sekä koti-illat omassa olohuoneessa jokaisen lempielokuvia katsoen. Carlotte pystyy luottamaan siihen, että vaikeissakin tilanteissa perhe on aina tukena ja haluaa toisilleen vain parasta.

♥ Suhdekartta

Äiti Terese Rovelstad

Äiti isolla Ä:llä. Suojelee lapsiaan viimeiseen asti.

Veli Marcus Rovelstad

Lukion jalkapallojoukkueen varakapteeni, viimeisen vuoden opiskelija.

Elli Østberg

Ex-bestis

Entinen BFF ala-asteiässä. Nykyään lähes tuntematon.

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.