Annina "Anie" Eva Joseline Løken
Shelyes
Bumin osaomistaja
Yksityisenomistajat / ylläpitäjät
ESTP-A Kaksonen Rapu Rapu
Kutsumanimi
Annina
Syntynyt
15.06.1999 ( Trondheim ), 24-vuotias
Oma hevonen
Bomullburr (kotitalli Shelyes, 10/2020–)
Asuinpaikka
Svolvær
Ammatti
rekkakuski
Koulutus
Pituus
164 cm
Ratsastustaso
Kielitaito
englanti
norja äidinkieli
Siviilisääty
ikisinkku
Foorumin tagit
Kirjoittajat

Kuvat © Jassu L.
Annina on kaksosista vain kahdella minuutilla nuorempi, mutta ei yhtään vaatimattomampi kuin veljensä, päinvastoin. Lempinimen Anie hän sai isoveljeltään, Sebastianilta, joka ei viitsinyt kutsua pikkusiskoa niin kovin pitkästi. Nimitys onkin kulkenut naisen elämässä koko ajan, ja toisinaan Aniesta tuntuukin oudolta kuulla kutsuttavan itseään oikealla nimellä. Anien ei ole koskaan tarvinnut kamppailla huomiosta perheessään, vaan on aina ollut isin pikkutyttö, joka on ehkä poikinutkin naisen luonteeseen sitä perinteikästä "olen aina äänessä ja haluan tehdä juuri niin, miten päätän". Voisi ehkä kuvitella, että sillä tavoin Annina jättäisi Siruksen varjoonsa, mutta kyllä se kaksoisvelikin osaa!

Sosiaalisissa tilanteissa Annina on puhelias, eikä epäröi ilmaista mielipidettään. Toisinaan hän puhuu myös tuntemattomassa seurassa ohi suun, josta herkemmät ihmiset saattavat hyvinkin loukkaantua. Anie on kasvanut hyvin yhteen kaksoisveljensä kanssa, eikä ole mitään mitä he eivät voisi toisilleen kertoa. Lämminhenkinen yhteys heidän välillään on tulosta kaikista elämän tuomista mutkista. Vanhempien ero, äidin katoaminen sen myötä, isän kuolema ja kaikki muutkin kokeiluhaluiset pahuudet. Anie on luonteeltaan myös vapaasieluinen, joka ei kaipaa elämäänsä vakituisia parisuhteita tai mitään liian pysyvää. Tällä hetkellä hän nauttii omasta hevosesta, veljensä kanssa asumisesta, juhlimisesta jokaisena mahdollisena iltana sekä niistä kuuluisista yhden illan jutuista.

Lapsuudessa Anie harrasti vaikka ja mitä! Ollessaan tarpeeksi onnekkaassa tilanteessa, hän pääsi niin pianotunneille kuin myös tanssimaan ja mitä nyt vain ikinä saattoi pyytää. Mikään muu harrastus ei kuitenkaan tahtonut kestää kuin ratsastus. Kaiken veljen kanssa tehden rötöstelyn ohella talli oli ainut paikka, missä Annina oli kuin toinen ihminen. Hevosten läsnäolo oli terapeuttista ja isän, Benth, ostaessa tytölle oman ponin, kaikki tuntui aivan toiselta. Noh, ainakin joskus, koska se poni myytiin, kun kaksoset eivät malttaneet pysyä kaidalla tiellä. Ratsastajana Anie ei koskaan ole ollut mikään tavoitteellinen heppatyttö. On hän osallistunut seurakisoihin kaiken sorttisilla hevosilla ja pysyy hyvin liimattuna satulassa hieman isommassakin pukissa tai väistöliikkeissä.
Kilpailukalenteri
Kilpailukausi 2020
15.11.2020BomullburrÁlfheimr (NVRK2020)VILLITK K.N. Special28 / 30
15.11.2020BomullburrÁlfheimr (NVRK2020)VILLITK He C5 / 15
14.11.2020BomullburrÁlfheimr (NVRK2020)VILLITE 70 cm24 / 30
14.10.2020BomullburrÁlfheimr (NVRK2020)VILLITE 60 cm6 / 15
Kilpailustatistiikka 2020: Startteja 4 -- sijoja 0 (0,0 %) -- voittoja 0 (0,0 %)
Kilpailustatistiikka hevosittain:
Bomullburr -- startit 4

♥ Suhdekartta

isä Benth Løken

kuollut '15

äiti Anelia Lang

ei tekemisissä

Isoveli Sebastian Løken Lang

Sirus Løken

kaksoisveli

Beata Torvik

kaveri
Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.