6v, ikääntyy satunnaisesti

♥ JB Robinson Crusoe

KutsumanimiRobin KasvattajaAnne L., Järnby
SukupuoliOri OmistajaJanika Kortelainen (Wilma VRL-14184)
Syntynyt/Ikä05.10.2017 / IKÄ Meriitit-
Rekisterinumero- Painotuskoulupainotus
Rotusuomalainen puoliverinen KoulutustasovaB / 70cm
Väri/merkittummanruunikko, ti, mtj ksk Säkäkorkeus170cm

Kun Janni osti Robinin, ajattelivat ihmiset tämän olevan aivan sekaisin. "Onhan se hyvistä vanhemmista ja niin edespäin, mutta täysi sekopäähän tuo ori on!" Mutta Janni oli varma päätöksestään ostaa Robin, ja niin nuori ori muutti Suomesta Norjaan.

Eivät ihmiset täysin väärässä olleet, kun haukkuivat Robinin sekopäiseksi. Siltä Robin nimittäin ensisilmäyksellä vaikuttaa, hullulta nuorelta orilta, joka vetää jäätävää pukkishowta kesken koulutreenin. Mutta todellisuudessa Robin on kiltti kuin mikä, eikä tekisi pahaa kärpäsellekään. Se on vain nuoruuden energinen ja machoileva luonne, joka esiintyy mielellään. Robin on rohkea ja varma hevonen. Se tutustuu uteliaasti uusiin asioihin eikä tunnu pelkäävän mitään. Siksipä ori onkin nopea oppimaan.

Ratsastaessa Robin on hieman haasteellinen, se pitää saada pysymään keskittyneenä, tai se kyllästyy ja keksii omaa tekemistä. Innostuessaan toden teolla se saattaa pukitella hetken aika rajustikin, mutta jos kestää vain kyydissä, jatkaa Robin pian työskentelyä tavalliseen tapaansa. Esteillä Robin on innokas ja maastossa se kulkee helposti yksin sekä porukassa.
© Janni

Kattavammat tiedot omilla sivuilla.

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2019. Tekijänoikeus.
Tämä on virtuaalihevonen || This is a sim-game horse