Berto Primo
KutsumanimiKimi KasvattajaJakob Köstun (evm)
SukupuoliOri OmistajaAmira Fuglesang
Syntynyt/Ikä24.12.2013 / 6-vuotias, ikääntyy satunnaisesti Meriitit-
RekisterinumeroEi rekisterissä Painotusyleispainotus
Roturisteytysponi KoulutustasoheB / re 70cm
Väri/merkitmustankirjava, vhrs, vtj ekpsk Säkäkorkeus122 cm
Klikkaa tästä päästäksesi hevosen omille sivuille

Kimi on suloinen, pieni poni, jonka kuka vaan pikkutyttö tai -poika haluaisi omakseen, oikea herkkupala sukunsakin puolesta, kuitenkin aina kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

Pienet hörökorvat ja nappisilmät katselevat sinua ulos karsinasta, luet nimikyltin "Berto Primo "Kimi"". Hoitaessa Kimi on ihanan seurallinen ja huomiota kaipaava poni kunhan luottamuksen ansaitsee, alkuun poni voi olla epäilevä ja sulkeutunut, mutta kaikille kuitenkin hyvin kaksinaamainen. Välillä se kuitenkin voi käydä hieman hermoille, kun poni nyhjää koko ajan kyljessä kerjäämässä rapsutuksia ja nameja. Napakka komento tepsii yleensä, ja silloin Kimi seisoo kiltisti harjauksen loppuun saakka. Säpsy ja sähäkkä, säikähtää helposti äkkiliikkeitä ja riehumista. Satulavyön kiristämisestä tämä poni ei kuitenkaan tykkää ollenkaan, ja näyttää sen selvästi, samoin joidenkin tiettyjen paikkojen harjaaminen tuottaa suuria hankaluuksia harjaajalle. Jos karsinan ovi jää vahingossa raolleen tai ovi on huonosti lukittu, puskee Kimin shetlanninponin jääräpäisyys esiin ja se karkaa välittömästi vähän kokeilemaan miltä vapaus tuntuu. Yleensä kuitenkin jos ei Kimiä löydy, se palaa viimeistään ruoka-aikaan, ahne possu kun on.

Ratsastaessa kuitenkin pieni piru on irti. Kimi harrastaa mielellään pukkirodeoita ja pystyyn hyppimistä, sillä ponin koulutus ja kohtelu ei aina ole ollut mitään parasta sorttia. Lyhyenkin elämän aikana ehtii kokea paljon. Erittäin tunnettu ratsastajan alas heitto taidoistaan ja säikkyilystään. Kuitenkin kovalla työllä ja harjoittelemisella Kimistä saa varmasti loistoratsun tulevaisuudessa, sen verran kovat hyppylahjat ponille on siunattu.

Luonne © omistaja. Hevoslistauksen kuva © Salmix, Anzkuli

virtuaalihevonen || a sim-game horse || virtuaalitalli || a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2020. Tekijänoikeus.
Varusteet © Equestrian PRO

Varusteet © Equestrian PRO