Sommersolverv 2021
yöttömän yön tapahtumaviikonloppu

Sommersolverv 2021

Tervetuloa Lofooteille! Sommersolverv [sommersuulvärv] on tapahtumaviikonloppu, joka juhlistaa kesäpäivänseisausta, vuoden pisintä päivää. Tapahtuman ovat toteuttaneet pitkään yhteistyötä tehneet naapuritallit vuonohevossiittola Brynhild sekä piirretty virtuaalinen ratsastuskoulu Shelyes.

Sommersolverv 2021 järjestetään tänä vuonna hiukan kesäpäivänseisauksen jälkeen, heinäkuun 9.-11. päivä. Lue lisää klikkaamalla SSV2021-linkkiä navigaatiopalkissa.

Jassu L. & Viivi V. VRL-08942 & VRL-08852
Järjestäjätallit

Virtuaalitalli Shelyes – Pian 13 vuotta toiminnassa ollut virtuaalinen ratsastuskoulu on sijainnut Svolværin kupeessa vuodesta 2009.

Brynhild – Alun perin 2007 alkunsa saanut siittola on muuttunut paljon vuosien varrella, mutta yksi asia on ennallaan: rakkaus vuonohevosiin.

Tapahtuma-arkistot

Sommersolverv 2020


Majoitus

Svolværin ja Kabelvågin keskusta-alueilta löytyy kattavat hotelli- ja majatalopalvelut sekä runsaasti yksityisten tarjoamia VirtuaaliBNB-asuntoja. Lähistöllä on myös leirintäalueita suurempaankin tarpeeseen. Voit tutustua alueen interaktiiviseen karttaan tällä sivulla.

Hevosten puitteet

Suurin osa vierailevista hevosista yöpyy Brynhildin vuonohevossiittolan monituisissa karsinoissa. Brynhildistä Shelyesin tallipihaan on ratsain matkaa n. 2 km.

Shelyesin tallipihaan on tuotu tapahtumaa varten n. 15 tilapäiskarsinaa. Myös Shelyesin omat karsinat ovat tapahtuman ajan vierailijoiden varattavissa.

Paikalliset taksiyrittäjät ovat varautuneet huoltojoukkojen kuljettamiseen, ja Brynhildin parkkipaikalla on väliaikainen taksitolppa.

virtuaalitalli / virtuaalihevonen
webdesign © M Layouts, muokkaus VRL-08852 & VRL-08942