♥ Virtuaalitalli Shelyesin spinnarimaailmat

Velkommen! Olet saapunut Shelyesin virtuaaliyhteisön kehittämistä spinnarimaailmoista kertovalle sivustolle. Karkeasti spinnarimaailmat ovat keskittyneet kahteen virtuaali-Norjan sijaintiin: Lofooteilla sijaitsevaan pikkukaupunki Svolværiin ja sen lähiympäristöön, sekä vieläkin pohjoisempana sijaitsevaan yliopistokaupunki Tromssaan. Virtuaalimaailmamme perustuvat osittain oikean maailman vastaaviin sijainteihin, mutta niillä ei ole mitään tekemistä oikean elämän yritysten tai lokaatioiden kanssa. Kaikki tällä sivustolla esitetty on puhtaasti mielikuvituksen tuotetta.

Virtuaalinen universumimme on kulkenut pitkän matkan pelkistä Shelyesin tallipihan piskuisista rakennuksista ja puitteista, ja nykyisellään spinnarimaailmamme ovat yksiä koko suomalaisen virtuaalihevosharrastuksen monimuotoisimmista ja yksityiskohtaisimmin kuvailluista. Olemme kehittäneet maailmojamme ensisijaisesti tarinoinnin näkökulmasta – uusimpana innovaationa esitelty Tromssan spin-off -maailma mahdollistaa tuttujen hahmojen elämän seuraamisen myös opiskelemaan muuttamisen jälkeen, jolloin tutut hahmot voidaan pitää kuvioissa vaikka ikuisesti tinkimättä niiden unelmista tai kouluttautumishaaveista.

Lue ympäristöistämme, ihastu ja inspiroidu – hahmojen keksiminen ja niiden elämän syventäminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Sido hahmo ympäristöönsä, laadi sille elämäntarina ja uppoudu virtuaalimaailman syövereihin. Ja hei! Hevostelukaan ei ole missään nimessä pakollista. Jos tallielämän ulkopuolinen draamailu on enemmän sun ja sun hahmosi juttu, toivotamme sinut siinäkin tapauksessa lämpimästi tervetulleeksi!

Jassu L.
   VRL-08942, shelyesyllapito[at]gmail.com
SVOLVÆR værvarsel
TROMSØ værvarsel

♥ Uusimmat päivitykset

24.3.2021: Spinoff-sivusto on nyt valmis ja julkaistu kävijöille. Foorumilla Tromssan spinnaritoiminta käynnistyy vasta myöhemmin, kun hahmoja alkaa siirtyä Tromssaan asumaan.

18.3.2021: Hahmokollaasi on saanut lopullisen muotonsa.

21.1.2021: Virtuaalimaailmojen oman sivuston luominen aloitettu kaikessa hiljaisuudessa.

Hei, vierailija! Selaat näköjään sivustoamme kapealla näytöllä. Jos et pidä mobiiliversiosta, voit klikata . Voit palata mobiiliversioon myöhemmin käyttämällä sivun alalaidassa olevaa linkkiä.

♥ Pikalinkit ja infoa

♥ Spinnarikuvagalleria

Shelyes on virtuaalitalli || Shelyes is a sim-game stable
Copyright © Jassu L. 2008—2024. Tekijänoikeus.