Velkommen til Brynhild!

Tervetuloa tustumaan Norjan Lofoottien tuulisiin saaristomaisemiin! Jylhien vuonojen lomassa, lähellä Våganin kylää sijaitsee Brynhild, tallirykelmä pullollaan omapäisiä irokeesiponeja. Brynhildin tarina ulottuu vuoteen 2007 ja sen matkan varrelle on mahtunut useita tärkeitä vuonohevosytäviä. Alkuvuodesta 2013 tila nousi muutaman vuoden tauon jälkeen jaloilleen Brynhildinä. Vaikka matkan varrelle on mahtunut monia muutoksia, on pääpiirre säilynyt perustamisajoista asti - rakkaus vuonohevosiin.

Brynhildin päätalli on valmistunut vuonna 2009 sen ja naapuritalli Shelyesin muutettua Suomesta Norjaan. Tallialuetta on laajennettu vaivihkaa useilla pienillä tallirakennuksilla, joissa jokaisessa on neljästä kahdeksaan karsinaa. Suurimman osan ajastaan hevosemme viettävät kuitenkin ulkona isoissa laumoissa tarhaten. Tiluksilla on erinomaiset mahdollisuudet valjakkoajoon, minkä vuoksi pyrimme järjestämään aina mahdollisuuksien mukaan myös kilpailutoimintaa. Norjan kuvankauniit maastot ja suuri, hyväpohjainen kenttä taakaavat turvallisen ja viihtyisän tavan harrastaa.

honeythief (viivi) VRL-08852
stallbrynhild@hotmail.com
Aivan Brynhildin lähistöillä sijaitsee sen pitkäaikainen naapuri- sekä yhteistyötalli Shelyes, sekä Jassu L:n ja honeythiefin yhteinen pientalli, jonka yhteydessä toimii myös ratsastusseura Lofoten Ryttere.

Olemme yhteistyössä myös Suomessa sijaitsevien Lykkeligin ja Niittymäen kanssa.

Piditkö? Äänestä meitä VRL:n tallilistalla!


järjestämme vuonistoimintaa

15.11.2014 - kouluvalmennus

Menneet vuonohevosille suunnatut tapahtumat löydät täältä.

vuonohevoskasvattajia

Jassu, Shelyes
Cynoria, Kleppur
Cin., Rågkross
Uppe, Lykkelig
suba, Derian
merikissa, Stall Ahlstedt
Tilli, Humber Stable

muita linkkejä

Virtuaalinen ratsastajainliitto
Virtuaalinen valjakkoajojaos
Yleislaatuarvostelu

virtuaalitalli / virtuaalihevonen
webdesign © M Layouts, muokkaus VRL-08852 & VRL-08942